Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostă regină a frumuseții din Venezuela, ucisă în timpul protestelor

Publicat:

,o fosta regina a frumuseții din Venezuela, a fost ucisa in timpul demonstrațiilor anti-guvernamentale din Valencia, conform . Tanara de 22 de ani se afla pe strada, cand a fost...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fosta secretara a fost ucisa din greșeala de prietena ei, in Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

18:05, 07.06.2024 - O tragedie șocanta a avut loc in Gorj, in care o femeie, fosta secretara, a fost ucisa din greșeala de catre propria ei prietena. Iata cum s-ar fi intamplat totul. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului.

La 60 de ani, regina frumuseții din Buenos Aires arata uluitor de tanara și a participat la Miss Argentina: "Sunt pasul spre schimbare"

09:56, 27.05.2024 - Cursa pentru un loc in competiția Miss Univers s-a incheiat pentru Alejandra Rodriguez, incoronata Miss Buenos Aires la 60 de ani, dar participarea ei la concurs arata un pas spre schimbare in ceea ce privește percepțiile despre frumusețe.

VIDEO Un moldovean a fost reținut in timpul protestelor violente din Georgia: bataie cu Poliția langa Parlament

15:26, 13.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat reținerea unui cetațean al țarii la un protest din Georgia."In timpul protestelor din Georgia, un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut.

Un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut in timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE

13:45, 13.05.2024 - Ambasada Republicii Moldova la Baku a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinau ca un cetațean moldovean a fost reținut in timpul protestelor din Georgia. {{746544}}Potrivit reprezentanților MAE, autoritațile moldovene sint in contact cu autoritațile georgiene, transmite Radio Moldova.…

O regina a frumuseții din Ecuador a fost gasita de mafioți dupa ce a dezvaluit pe Instagram unde se afla și nu a mai scapat cu viața

13:20, 05.05.2024 - O fosta concurenta la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost impușcata mortal in restaurantul unde lua masa, dupa o postare in care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis in inchisoare.

Amanta ex-liderului unui cartel de droguri, o fosta concurenta Miss Ecuador, ucisa la comanda soției traficantului

22:01, 04.05.2024 - Landy Parraga Goyburo, o fosta concurenta la Miss Ecuador și amanta a liderului unui cartel de droguri, mort recent, a fost impușcata duminica in Quevedo, la scurt timp dupa ce a postat pe rețelele de socializare imagini cu preparatul pe care il consuma in restaurantul unui mall.

Fosta regina a frumuseții a murit, dupa ce a fost impușcata! Landy Parraga și-a gasit sfarșitul intr-un restaurant

15:05, 30.04.2024 - Tragedia lovește Ecuadorul in urma unei crime șocante, in care fosta regina a frumuseții, Landy Parraga, și-a gasit sfarșitul intr-un mod violent. Impușcata mortal intr-un restaurant din provincia tropicala Los Rios, tanara de 23 de ani nu a avut nicio șansa sa supraviețuiasca.

Episcopul Mar Mari Emmanuel a scapat cu viața ca prin minune - Atacatorul și-a taiat singur degetele (FOTO)

17:30, 17.04.2024 - Viața episcopului Mar Mari Emmanuel a fost probabil salvata deoarece cuțitul atacatorului sau nu s-a deschis corect in timpul injunghierii - iar suspectul și-a taiat propriile degete in timpul atacului, relateaza Daily Mail.


Ce parere ai despre aceasta stire?