Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, băgată în spital de soț: Ar fi lovit-o cu un ciocan

Publicat:

Fosta iubita a cantarețului de manele Nicolae Guța a fost dusa in stare grava in spital, dupa ce ar fi fost lovita cu ciocanul de actualul soț.

.ro, cei doi se aflau acasa cand au inceput sa se certe, iar intr-un moment de furie, barbatul a lovit-o cu putere. Speriat, soțul femeii a sunat la 112 și a anunțat ca soția lui are nevoie de ajutor.

CITESTE SI Ruperea barajului din Ucraina ar putea fi 'la o scara ca la Cernobil': avertismentul unui oficial ucrainean 23:52 201 ii scoate in fața clasei pe profesorii de matematica: Jumatate dintre ei sunt de nota…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Franța neaga cu jumatate de gura discuția cu Serghei Șoigu despre Ucraina

08:35, 04.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a informat, miercuri seara, ca ministrul francez al apararii, Sebastien Lecornu, si omologul sau rus, Serghei Soigu, s-au aratat in cursul unei discutii telefonice "dispusi sa dialogheze" cu privire la conflictul din Ucraina, scrie AFP, conform Agerpres. Partea franceza a…

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Gelos, prins cu un cuțit, dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita

16:50, 05.03.2024 - Un tanar de 20 de ani a fost prins cu un cuțit dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita, intr-un imobil din Cluj-Napoca. Individul a lovit ușa casei cu cuțitul, dar vazand ca nu i se deschide, s-a taiat pe braț.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.

Adevaratul motiv al desparțirii dintre Lele și fosta lui iubita! Lorena a spus lucrurilor pe nume, dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost parasita pentru Andra Volos: ”A luat-o pe…” / FOTO

14:15, 23.02.2024 - Fosta iubita a lui Lele a elucidat misterul desparțirii dintre cei doi. S-a zvonit ca Lorena ar fi fost parasita pentru Andra Volos, iar acum tanara a decis sa spuna adevarul despre motivul care a dus la separare. Iata ce s-a intamplat intre cei doi!

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?