Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forumul anual de dezbateri privind integrarea europeană are loc la Chișinău. Declaraţiile oficialilor

Publicat:

La doi ani de la punerea in aplicare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, Moldova a inregistrat progrese importante si se afla in directia corecta. Opinia a fost exprimata de oficiali moldoveni si straini, la Forumul anual de dezbateri privind integrarea europeana.  Aceștia au mai adaugat ca, pentru a continua reformele, Moldova are nevoie de sustinerea UE.  

, , a declarat ca, in acesti doi ani, Moldova a trecut printr-un sir de crize care au stopat procesul de implementare a acordului, insa institutiile au reusit sa se mobilizeze.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping pledeaza pentru o relație sanatoasa cu UE

15:55, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze „coordonarea strategica” si sa ramana „partenere”, in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina. Seful de stat chinez a facut aceste declaratii la inceputul unei intalniri trilaterale…

Președintele Parlamentului moldovean indeamna toate partidele sa promoveze aderarea Rep. Moldova la UE

16:25, 19.04.2024 - Proiectul privind desfașurarea referendumului republican constituțional pe tema aderarii la UE a fost inregistrat in Parlament, a anunțat Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate și al Legislativului de la Chișinau, indemnand partidele sa promoveze aderarea țarii la Uniune.

Logica lui Ciolacu, dupa prabușirea dronei langa Braila: 'Nu a explodat, deci nu putea sa produca daune daca ar fi cazut in alta zona' (video)

13:11, 29.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a apreciat, vineri, intr-o conferința de presa la Timișoara, ca resturile de drona care au cazut joi seara pe un teren agricol din Insula Mare a Brailei nu ar fi produs daune „chiar daca ar fi cazut in alta zona” pentru ca nu a existat explozie la ciocnirea cu solul. „Momentan…

Culmea ipocriziei: Ministerul de Externe din Rusia, preocupat de soarta fermierilor romani

12:41, 28.03.2024 - Pe ordinea de zi a briefingului sau de presa, Maria Zaharova a inclus tema „furnizarii in Romania de alimente ucrainene care nu respecta standardele UE”. Desi Moscova critica adesea Uniunea Europeana si valorile ei, fiind deranjata de apropierea fostelor sale republici sovietice, cum este Moldova, de…

MAE moldovean: Un cetațean al Rep. Moldova, printre victimele atacului terorist de la Moscova

12:20, 25.03.2024 - Ministerul moldovean al Afacerilor Externe anunța ca printre victimele atacului terorist de la sfarșitul saptamanii trecute din Rusia se numara un cetațean al Rep. Moldova, dar fara a oferi detalii despre victima.

S-a pornit in Cehia cu un buletin romanesc fals: Cum a facut rost moldoveanul de act

20:01, 24.03.2024 - Un moldovean este cercetat de politistii de frontiera din cadrul PTF Costești, dupa ce a fost descoperit un act romanesc falsificat. Tanarul s-a prezentat pe direcția ieșire din Moldova, fiind pasager al unei curse ocazionale ce se indrepta spre Cehia.

MAE moldovean interzice oficialilor ruși sa vina la o conferința de la Chișinau. Reacția Moscovei

20:21, 19.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe interzice oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO) care va avea loc in luna mai in Rep. Moldova.

In Transnistria vor funcționa 6 secții pentru realegerea lui Putin

19:15, 11.03.2024 - Presa de la Tiraspol informeaza ca, pe 17 martie 2024, cetațenii ruși din Transnistria vor avea acces la șase secții de vot pentru prezidențialele ruse. Localitațile vizate includ Tiraspol, Tighina, Ribnița și Grigoriopol. Ministerul de Externe al Moldovei discuta situația din Transnistria. Reprezentanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?