Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formuzal l-a rugat pe Putin să le ofere migrabților moldoveni cetăţenie rusă în regim simplificat

Publicat:

Bascanul si spicherul a autonomiei gagauze a expediat o scrisoare presedintelui Rusiei, mulțumindu-i pentru organizarea recentei vizize a delegatiei gagauze la Moscova.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.

Șefa RT, Margarita Simonian, a fost inculpata in absența, in Ucraina, pentru „promovarea genocidului”

19:15, 01.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat luni, 1 aprilie, ca jurnalista rusa Margarita Simonian a fost inculpata, in contumacie, fiind acuzata de "promovarea genocidului" și de alte crime impotriva Ucrainei, scrie The Kyiv Independent.Simonian este șefa rețelei de televiziune RT, cunoscuta…

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.

Putin, in dificultate in doua regiuni de langa Ucraina. Lupte intense in Kursk și explozii la Belgorod

14:45, 14.03.2024 - Lupte intense aveau loc joi in Kursk intre Forțele Armate ale Rusiei si combatanti locali anti-Kremlin deși Ministerul Apararii de la Moscova susținea inca de marți dimineața ca a respins o incursiune in aceasta regiune situata la granița cu Ucraina.

Traian Basescu: Eu am avut o relație de comunicare cu Putin. Este de neclintit

22:06, 05.03.2024 - Traian Basescu a spus la Digi24 ca a avut o relație de comunicare cu liderul de la Kremlin, in pofida faptului ca era un om "de neclintit". Mai mult, la unele dintre reuniunile multilaterale, fostul președinte al Romaniei "il avea in dreapta" pe președintele Rusiei, cu care obișnuia sa stea la discuții.…

Detaliile care ne arata ca Europa și SUA nu-și doresc sa caștige razboiul impotriva Rusiei

19:35, 23.02.2024 - Daca liderii NATO ar urma sa invețe vreo lecție de pe urma celor doi ani duri ai conflictului din Ucraina, aceea ar fi faptul ca alianța ramane extrem de prost pregatita sa faca fața amenințarilor existențiale pe care Moscova le lanseaza la adresa viitoarei securitați. Fara indoiala ca ajutorul militar…

Cine este Tucker Carlson, jurnalistul american care a reușit sa l convinga pe Vladimir putin sa ii ofere un interviu

15:15, 08.02.2024 - Cine este Tucker Carlson, jurnalistul american care a reușit sa l convinga pe Vladimir putin sa ii ofere un interviu? Tucker Carlson a fost concediat de la Fox News in apogeul carierei sale. El era imaginea celui mai urmarit show din țara. Cine este Tucker Carlson, primul jurnalist occidental care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?