Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Folosești Windows XP? Microsoft vine cu vești proaste

Publicat:


a facut un anunț conform caruia nu va mai oferi suport pentru sistemul de operare și nici pentru pachetul Office 2003 cu scopul de a motiva utilizatorii acestor produse sa treaca la versiuni mai noi.

Masura va intra în vigoare începând cu data de 8 aprilie 2014, ceea ce înseamna ca utilizatorii Windows Xp si Office 2003 au mai putin de un an ramas la dispozitie pentru upgrade. Cei care înca vor folosi aceste produse si dupa termenul limita impus de Microsoft nu vor mai avea acces la serviciul de suport tehnic asigurat de…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Seria Galaxy S20, mutata pe actualizari mai rare de securitate

11:30, 03.04.2024 - Seria de flagship-uri Galaxy S20 de la Samsung a primit deja ultimul sau update de sistem deja in 2023, deci nu va mai trece la variante noi de Android, iar acum pierde și accesul la actualizari de securitate lunare. Asta nu inseamna ca nu va mai primi actualizari de acest gen deloc, ci ca modelele…

Star Matinal. Vești bune pentru cuplurile divorțate! Vor munci doar 4 zile pe saptamana / VIDEO

08:31, 22.03.2024 - Sunt vești bune pentru cuplurile care au divorțat! Acestea vor putea munci doar 4 zile pe saptamana. Masura vine pentru persoanele care au copii și trebuie sa aiba grija de ei. Iata ce s-a stabilit!

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese

23:51, 06.03.2024 - Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese, la fel cum a facut și Netflix in urma cu doar cateva luni. Iata de ce compania a luat aceasta decizie neașteptata, dar și ce a transmis cu privire la schimbarea care va avea loc in curand!

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?