Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foccacia umpluta cu legume

Publicat:

Frecam drojdia cu 50 ml apa calduta, o turnam in adancitura facuta in faina. Dupa 10 minute adaugam sare dupa gust, si cate putina apa calduta, in timp ce framantam aluatul.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dincolo de etichete: roșiile, castraveții sau vinetele, nu sunt legume

05:35, 06.05.2024 - In timp ce termenul de fruct este recunoscut din punct de vedere botanic ca fiind orice lucru care conține o samanța sau semințe, leguma este, de fapt, un termen generic larg pentru multe tipuri de plante comestibile, scrie cnn.com.

Ce trebuie sa mananci la micul-dejun pentru slabi rapid și sanatos. Secretul, dezvaluite de un renumit nutriționist

10:40, 16.04.2024 - Importanța micului dejun: un punct de plecare esențialVlad Roșca subliniaza ca inceputul este esențial, iar micul dejun reprezinta punctul de pornire ideal pentru orice efort de pierdere in greutate. Alegerea corecta a alimentelor consumate la micul dejun poate influența intregul parcurs al zilei și…

Cinci legume pe care ar trebui sa le consumi crude: „Conțin mai multe fibre”

19:00, 05.04.2024 - Consumul de legume crude poate fi extrem de benefic, conform unui specialist in nutriție. Cand nu sunt gatite, unele iși pastreaza enzimele și nutrienții naturali, inclusiv vitaminele, mineralele și antioxidanții.

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Verdețurile de la taraba, pline de pesticide: valori de 450 de ori peste limita! Toxicologii trag un semnal de alarma: pericolele la care ne expunem

13:40, 20.03.2024 - "Vorbim de alte pesticide depistate in aceste teste. Pesticide care s-a demonstrat ca au un efect de bioacumulare in organismul uman.Efectul este unul cumulativ. Noi ne expunem la mai multe pesticide simultan și fiecare parte va modifica structura acizilor nucleici și va duce la apariția unor mutații…

Ce legume sa plantezi langa sfecla roșie. Aceste perechi de plante vor maximiza nutrienții din sol

11:25, 10.03.2024 - Cand cultivați sfecla roșie, trebuie sa acordați o atenție mai mare daunatorilor ce o pot ataca. Experții susțin ca anumiți agenți patogeni se pot transmite foarte ușor de la o leguma la alta. De aceea, exista o serie de legume care se planteaza langa sfecla roșie, pentru a o ajuta sa creasca sanatoasa.…

CINA GUSTOASA Orez gratinat cu legume și bacon

18:56, 02.03.2024 - Amestecul este transferat intr-un vas termorezistent, presarat cu parmezan și se coace la cuptor pana se rumenește. The post CINA GUSTOASA Orez gratinat cu legume și bacon first appeared on Informatia Zilei .

Batranele care vand legume in piața. Au 80 ani, dar la 6 dimineața sunt la taraba. „Inca muncim. Așa am fost nascuți“

10:26, 19.02.2024 - In vremea in care tinerii fug de munca fizica, bunicii lor sunt nevoiți sa reziste pentru a-și asigura existența. Doua octogenare muncesc din zori pana seara, la tarabele din Piața Centrala din Buzau. Cand nu au marfa, trudesc in gradina, unde mereu au cate ceva de facut.


Ce parere ai despre aceasta stire?