Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FNT - Neculai Constantin Munteanu şi Emil Hurezeanu, foşti redactori ai Radio Europa Liberă, întâlnire istorică la 30 de ani de la căderea comunismului

Publicat:

La 30 de ani de la caderea comunismului, de Teatru si organizeaza sambata, 19 octombrie, de la ora 12.30, in a HUB-ului FNT ( - ARCUB), o intalnire istorica iar gazdele evenimentului vor fi si , fosti redactori ai postului de radio.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Intalnire speciala la Medgidia. La vara, se va marca si performanta din 1988, cand IMU - CSS a iesit vicecampioana nationala! (GALERIE FOTO)

17:30, 31.03.2024 - Incepand cu 1985, s a realizat o fructuoasa fuziune la nivel fotbalistic intre IMUM si CSS Medgidia, care a dat roade frumoase in acei ani. Fosti componenti ai generatiilor fotbalistice 1969 1971 de la Medgidia au organizat o intalnire speciala si emotionanta, avand drept scop, pe de o parte, revederea…

Cum a ajuns Securitatea sa faca probleme la Galați chiar și la 35 de ani de la caderea comunismului. Pericolul care ii paște pe trecatori

14:56, 28.03.2024 - Fostul sediu al Securitatii din centrul orașului Galați, cladire in care au fost anchetati si torturati sute de detinuti politici, sta sa se prabușeasca. Cladirea este in stare avansata de degradare, fiind un pericol pentru trecatori.

Premierul Ciolacu, intalnire cu avocații care au caștigat procesul Roșia Montana: „Au luptat chiar și cu deciziile unor foști prim-miniștri”

12:25, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, inaintea ședinței Executivului, ca a invitat la Guvernul Romaniei echipa de avocați care a caștigat procesul Roșia Montana pentru Romania și le-a mulțumit pentru aceasta victorie.

Deputat Diana Morar: O intalnire istorica, ce subliniaza rolul esențial al Romaniei și al Partidului Național Liberal

19:50, 06.03.2024 - „Bucureștiul are onoare de a fi gazda Congresului Partidului Popular European. Aceasta intalnire istorica subliniaza rolul esențial al Romaniei și al Partidului Național Liberal in consolidarea viziunii europene și a valorilor comune care ne unesc”, a transmis deputatul PNL Diana Morar. „Intr-un moment…

Vulcaniștii oradeni, la Festivalul Național de Teatru in limba spaniola

08:55, 05.03.2024 - O echipa formata din opt eleve și doi profesori de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea va participa la ediția a XVIII-a a Festivalului Național de Teatru in limba spaniola. Acesta se va desfașura la Timișoara, in perioada 8-9 martie.

Proteste in Albania, la 33 de ani de la caderea comunismului. Opoziția cere demisia premierului socialist Edi Rama

23:55, 20.02.2024 - Mii de activisti ai opozitiei de dreapta au protestat marti seara in fata sediului guvernului albanez la Tirana cerand demisia premierului socialist Edi Rama, pe care il acuza de "coruptie", transmite France Presse, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?