Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel. Cine este femeia, a fost deschis dosar penal

Publicat:

Celebrul manelist este implicat intr-un scandal uriaș, acuzațiile la adresa sa sunt grave. ar fi agresat o tanara intr-o camera de hotel. Cine este femeia care i-ar fi fost victima? A fost deschis un dosar penal in acest caz. ar fi agresat o tanara intr-o camera de hotel In ultimii ani, […] The post ar fi agresat o tanara intr-o camera de hotel. Cine este femeia, a fost deschis dosar penal appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal intr-o familie din Alba Iulia. Un barbat a fost agresat de propriul fiu. Polițiștii au deschis dosar penal

13:05, 07.04.2024 - Scandal intr-o familie din Alba Iulia. Un barbat a fost agresat de propriul fiu. Polițiștii au deschis dosar penal Scandal intr-o familie din Alba Iulia. Un tanar s-a ales cu dosar penal dupa ce și-ar fi agresat tatal. Polițiștii au emis și ordin de protecție. Tanarul are interdicție sa se mai apropie…

Orfan, strans de gat de o asistenta la DGASPC Argeș. Poliția a deschis dosar penal

15:40, 05.03.2024 - Poliția Argeș a deschis un dosar penal dupa ce un copil orfan ar fi fost strans de gat și lovit pentru ca ar fi refuzat sa iși ia tratamentul inainte de micul dejun, de catre o asistenta a DGASPC Argeș.

Barbat din Sfantu Gheorghe, agresat de suporterii „U” Cluj. A fost deschis dosar penal.

12:46, 28.02.2024 - Politia a deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire si distrugere dupa ce mai multi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe strada un barbat din municipiul Sfantu Gheorghe, inaintea meciului de fotbal desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute.

Bataie intre doi elevi, la un liceu din Orsova. Politia a deschis dosar penal

13:06, 30.01.2024 - „La data 29 ianuarie a.c., ora 14.20, Politia municipiului Orsova a fost sesizata telefonic despre faptul ca intre doi elevi ar fi avut loc un conflict. La fata locului s-au deplasat politistii orsoveni care, in urma cercetarilor efectuate, au stabilit ca pe fondul unor discutii contradictorii intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?