Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Ristei, mesaj neașteptat pentru Naomi Hedman. Ce a ținut să îi transmită fostei sale logodnice

Publicat:

, fosta logodnica a lui , și-a sarbatorit recent ziua de naștere, iar artistul nu a ratat momentul de a marca evenimentul special. cunosc de undeva! i-a facut o urare emoționanta, printr-o postare in mediul online.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericiți

17:35, 24.04.2024 - Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericițiFlorin Dumitrescu, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand au anunțat ca revin la Pro TV. Cei trei chefi…

Israelul a lovit Iranul cu o racheta supersonica de o jumatate de tona: ce mesaj a vrut sa transmita Teheranului

08:10, 22.04.2024 - Israelul a folosit o racheta supersonica cu raza lunga de acțiune in atacul sau asupra Iranului de la inceputul acestei saptamani, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel.

Elena Merișoreanu, sageți catre Marius Elisei: „Doamna Mioara a ținut la el”. L-a criticat pentru ca nu a fost prezent la inmormantarea fostei soacre

16:40, 14.03.2024 - Marius Elisei a lipsit de la inmormantarea Mioarei Roman, iar acest lucru a starnit o mulțime de reacții, unele dintre ele negative. Printre cei care l-au criticat se numara și Elena Merișoreanu, apropiata a familiei Roman.

Florin Ristei a dezvaluit adevaratul motiv al desparțirii de Naomi Hedman: ‘Nu sunt atat de egoist’

18:25, 04.03.2024 - 4 ani! Atat a durat relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedamn. Solistul a recunoscut ca nu mai formeaza un cuplu cu frumoasa mulatra. Cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, insa co-prezentatorul de la Neatza a dezvaluit abia acum adevaratul motiv al desparțirii de Naomi Hedman. De ce s-a…

Primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele: „As fi singura pe lume fara ei”

19:05, 27.02.2024 - S-a ocupat de fiecare detaliu, dorindu-și ca desparțirea de mama sa sa fie un eveniment marcat nu doar de durere, dar și de eleganța și demnitate, așa cum a fost in viața Mioara Roman. A aparut primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele.…

Naomi Hedman, mesaj cu subințeles la scurt timp dupa ce Florin Ristei a confirmat desparțirea. Ce a postat

13:35, 20.02.2024 - Naomi Hedman a publicat un mesaj pe rețelele sociale care evidențiaza ca nimeni nu iți poate lua ce e menit sa fie al tau. Postarea acesteia vine la scurt timp dupa ce Florin Ristei a confirmat ca nu mai sunt impreuna.

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus adio. Motivul pentru care s-au desparțit VIDEO

16:00, 18.02.2024 - Dupa luni in șir in care s-a zvonit ca nu mai formeaza un cuplu cu superba Naomi Hedman, cunoscutul artist Florin Ristei a facut primele declarații despre acest subiect. Marturisirile au fost facute in cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?