Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick și Denisa Filcea au împlinit 2 ani de când și-au unit destinele. Ce mesaje emoționante au postat: „Din august...” / FOTO

Publicat:

Este o zi importanta pentru Flick și , deoarece astazi se implinesc 2 ani de cand și-au unit destinele. Cei doi au o familie frumoasa și se bucura la orice pas de minunea din viața lor, . Cu ocazia acestei zile, cei doi au postat pe rețelele de socializare personale mesaje cu adevarat emoționante.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au avut parte de momente emoționante. Cei dragi le-au transmis mesaje de susținere: „Numai lacrimi” / VIDEO

22:20, 14.05.2024 - Semifinala Chefi la cuțite a venit cu o mulțime de surprize pentru concurenți. Aceștia au aflat despre noile reguli, dar au avut parte și de un moment extrem de emoționant. Au primit mesaje din partea celor dragi, iar lacrimile au curs șiroaie.

Ce frumoasa e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cat de mare a crescut Eva-Maria / FOTO

22:00, 05.05.2024 - Denisa Filcea și Flick au o fetița frumoasa de aproape doi ani, ce devine tot mai frumoasa. Cei doi sunt parinți foarte atenți cu fiica lor și se implica in creșterea și educația sa. De data aceasta, au publicat o imagine cu micuța și au primit multe aprecieri.

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

FOTO: Mesaje emoționante la cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața” de la Targu Mureș

17:06, 31.03.2024 - Cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața", organizat de Protopopiatul Greco-Catolic Targu Mureș, in colaborare cu Protopopiatul Ortodox Targu Mureș, Fundația Buckner – Centrul de Zi- Tarnaveni și Primaria Municipiului Targu Mureș, a reunit sambata, 30 martie, zeci de mureșeni preocupați de soarta…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

"Vreau sa se faca bine ca sa fie acolo pentru copiii ei". Mesaje emoționante transmise de britanici prințesei Kate

07:50, 23.03.2024 - Valuri de mesaje au venit imediat dupa ce prințesa Kate a anunțat ca are cancer.  Regele Charles al Marii Britanii, liderii politici britanici și Casa Alba i-au transmis sa se faca bine repede. Și britanicii de rand sunt cu gandul la prințesa de Wales. Videoclipul in care facut anunțul a adunat peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?