Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flavia Mihășan a apelat la serviciile medicului estetician. Vedeta și-a tăiat pleoapele. Cum arată acum. „Eu sunt foarte relaxată”

Publicat:

Flavia Mihașan , in varsta de 38 de ani, s-a lasat pe mana medicului estetician, care a ajutat-o sa scape de o imperfecțiune la nivelul feței. Fosta vecina de la „Neața cu Razvan și Dani” a povestit pe lar ce presupune aceasta intervenție și cum se simte acum. „Este o procedura foarte simpla, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxata cu chestiile astea, pentru ca am incredere in medici. Mi-am facut-o pentru ca mi-o doream de mult timp și nu am avut timp pana acum sa fac chestia asta. VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2 E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toata viața. Daca tu ești bine, și copiii

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz a ajuns la spital din cauza unui incident cu fiica sa. „Am avut nevoie de patru ațe care sa imi stranga buza la loc”

13:16, 14.05.2024 - Dana Rogoz a avut parte de un incident in timp ce se afla cu fiica ei, Lia. Vedeta a ajuns la spital, dupa ce, intr-un moment de neatenție, aceasta s-a lovit de capul fiicei sale și și-a spart buza. Medicii i-au indicat sa ramana cu ațele timp de o saptamana.„Un alt fel de INAINTE/DUPA. Cea de-a doua…

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!


Ce parere ai despre aceasta stire?