Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul Danei Rogoz, probleme de sănătate în vacanță. Ce i s-a întâmplat în drum spre Bali: „După ce a alergat pe tobogane...”

Publicat:

a plecat in vacanța impreuna cu familia, dar fiul ei, Vlad, s-a confruntat cu mici probleme de sanatate in drum spre Bali. Ce s-a intamplat, dar și ce le-a marturisit vedeta urmaritorilor ei din mediul online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sanatate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

21:05, 20.03.2024 - Astrologul Click!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Dorinel Munteanu se confrunta cu "serioase probleme de sanatate"

16:50, 20.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Otelul Galati, Dorinel Munteanu, se confrunta cu "serioase probleme de sanatate" si necesita ingrijire medicala de specialitate, a anuntat, marti, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu, potrivit Agerpres.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?