Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul Corneliei Catanga, declarații sfâșietoare despre înmormântare. Ce interdicție a primit familia EXCLUSIV

Publicat:

este devastat de durere. Acesta vine cu marturii sfașietoare despre momentul in care o va duce pe mama sa pe ultimul drum. Care este interdicția incredibila pe care a primit-o familia? , detalii despre inmormantare. Interdicția primita de familia regretatei artiste este devastat de veștile tragice pe […] The post , declarații sfașietoare despre inmormantare. Ce interdicție a primit familia EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare, in ziua in care Costel Corduneanu și-ar fi serbat onomastica: „Ne lipsești”. Soția interlopului iși sarbatorește copiii

09:35, 21.05.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi speciala in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul și-ar fi sarbatorit ziua de nume, dar și doi dintre copii. Fratele lui, Adrian „Beleaua” Corduneanu nu a uitat de acest moment important și a facut declarații emoționante.

Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfașietoare dupa crima din Sibiu: „Cand am auzit...”. Mama ei urmeaza sa vina din Italia pentru inmormantare

20:06, 19.05.2024 - Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, in Sibiu. Apropiații Florentinei spun ca nu știau de relația ei cu cel care a omorat-o, ci știau doar ca s-a angajat in Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregatește sa vina in Romania pentru inmormantare.

Soția lui Costel Corduneanu, din nou la mormantul interlopului, in noaptea de Inviere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații dureroase: „Trebuie sa ținem piept...”

12:26, 05.05.2024 - Familia lui Costel Corduneanu trece prin momente grele. Vineri s-au implinit doua saptamani de cand interlopul a fost inmormantat, iar cei dragi iși revin cu greu dupa moartea lui. Aceasta perioada este și mai dificila, asta pentru ca este și primul Paște fara cel mai important lider al clanului. Ieri,…

Campionatul European de fotbal: Ce interdicție vor introduce autoritațile Germaniei

14:25, 29.04.2024 - Suporterii nu vor avea dreptul sa aduca mincare la meciurile Campionatului European de Fotbal, care va avea loc in Germania in perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. Orice fel de mincare va intra sub incidența restricțiilor. Interdicția a fost introdusa de autoritațile germane. Țara dorește astfel sa creasca…

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, declarații sfașietoare: „Ma copleșește durerea, n-am cuvinte”. Mirel a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit

20:21, 24.03.2024 - Familia Andreei, tanara ucisa de iubit, in Timișoara, iși revine cu greu de cand a aflat cum a murit studenta de la Medicina. In timp ce parinții și apropiații o plang pe Andreea, iubitul ei, Mirel Dragomir, și-a recunoscut fapta ieri și este in arest preventiv.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Care este princialul motiv de cearta in familia lui Marian Cozma! De la ce pornesc discuțiile intre cei doi soți / VIDEO

22:45, 14.03.2024 - Marian Cozma face dezvaluiri despre principalele motive de conflict din familia sa. De la ce pornesc discuțiile in casa artistului, dar și cat de permisiv este acesta cu cei doi fii pe care ii are. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?