Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Finanțare de 700.000 EUR pentru startup-ul românesc Extasy, noua aplicație a fondatorul Untold

Publicat:

, , a lansat in 2020, cand festivalurile erau inchise de pandemia COVID-19, o platforma online de experiențe pentru timp liber, Extasy, iar acum startup-ul sau a obținut o noua finanțare de capital de risc, de 700.000 de euro, de la un grup de investitori.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțare de 4,5 milioane EUR pentru un startup de inteligența artificiala lansat de un IT-ist roman cu doctorat in Germania

07:55, 02.05.2024 - Un programator roman, care și-a luat doctoratul in Germania, a lansat un startup IT ce dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru fabrici, iar dupa doi ani compania obține o finanțare de capital de risc de 4,5 milioane EUR de la investitori berlinezi.

Finanțare de jumatate de milion EUR pentru un startup din UK co-fondat de un antreprenor de origine romana

18:01, 09.04.2024 - Un tanar de origine romana a fondat in UK, impreuna cu alți doi antreprenori, un startup de tehnologie financiara (fintech) care și-a asigurat acum o finanțare de aproape jumatate de milion de EUR.

Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul romanesc Genezio

10:45, 05.04.2024 - Startup-ul romanesc Genezio, care dezvolta instrumente de automatizare a procesului de creare de aplicații pentru dezvoltatori, a anunțat, vineri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca a obținut o runda pre-seed de 2 milioane dolari.

Finanțare de 1,65 milioane EUR pentru startup-ul romanesc Nordensa, de susținere a jucatorilor de fotbal europeni

12:50, 22.03.2024 - Startup-ul romanesc Nordensa, care vrea sa revoluționeze descoperirea de talente din fotbal printr-o platforma bazata pe suporteri, a obținut 1,65 milioane EUR printr-o runda de finanțare seed, potrivit TechStartups.

FOTO | Cum promoveaza Colegiul Economic tradiția satului romanesc

00:10, 29.02.2024 - Elevii Clubului Erasmus și profesori ai Colegiului Economic ,,Regele Mihai I”, Școala Asociata UNESCO, au participat  la vernisajul expoziției ,,Povești de dragoste din satul buzoian”, organizata de Consiliul Județean Buzau și gazduita de Galeriile de Arta. Intr-o atmosfera de basm cu  radacinile in…

Evoluția sectorului bancar romanesc modern, de la inceputurile sale și pana in prezent

19:06, 22.02.2024 - Sectorul bancar din Romania a avut o evoluție semnificativa inca de la inceputurile sale, adaptandu-se continuu la schimbarile economice, tehnologice și la cerințele clienților. Evoluția acestuia poate fi imparțita in mai multe etape, marcand tranziția de la un sistem centralizat, caracteristic economiilor…

VIDEO | Doliu in lumea folclorului romanesc: A murit un artist uriaș care a primit titlul de 'Tezaur Uman Viu'

20:35, 18.02.2024 - Petre Masala, unul dintre cei mai iubiți calușari din Romania și cel mai in varsta calușar din țara, a incetat din viața la varsta de 83 de ani. Vestit pentru pasiunea și devotamentul sau fața de arta calușului, Petre Masala a fost primul locuitor din județul Argeș care a primit titlul de Tezaur Uman…

​Fondul Sequoia face inscrieri in programul de finanțare și training Arc 2024 pentru startup-uri

21:30, 15.02.2024 - Fondul de investiții american Sequoia, la care activeaza ca partenera și romanca Luciana Lixandru, a deschis sesiunea de inscrieri online la programul sau de accelerare Arc 2024, destinat antreprenorilor care au startup-uri de tehnologie inregistrate in Europa și Americi.


Ce parere ai despre aceasta stire?