Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finanțare de 2 milioane EUR pentru un startup românesc de soluții IT pentru munca de la birou

Publicat:

Un startup IT romanesc de soluții de management pentru munca de la birou a obținut o finanțare de 2 milioane de EUR, intr-o runda de investiții condusa de GapMinder, la care a participat și SeedBlink.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțare de 4,5 milioane EUR pentru un startup de inteligența artificiala lansat de un IT-ist roman cu doctorat in Germania

07:55, 02.05.2024 - Un programator roman, care și-a luat doctoratul in Germania, a lansat un startup IT ce dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru fabrici, iar dupa doi ani compania obține o finanțare de capital de risc de 4,5 milioane EUR de la investitori berlinezi.

Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul romanesc Genezio

10:45, 05.04.2024 - Startup-ul romanesc Genezio, care dezvolta instrumente de automatizare a procesului de creare de aplicații pentru dezvoltatori, a anunțat, vineri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca a obținut o runda pre-seed de 2 milioane dolari.

Finanțare de 1,65 milioane EUR pentru startup-ul romanesc Nordensa, de susținere a jucatorilor de fotbal europeni

12:50, 22.03.2024 - Startup-ul romanesc Nordensa, care vrea sa revoluționeze descoperirea de talente din fotbal printr-o platforma bazata pe suporteri, a obținut 1,65 milioane EUR printr-o runda de finanțare seed, potrivit TechStartups.

37 de noi contracte de finantare in valoare de 340 milioane lei

21:01, 23.02.2024 - Inca 340 milioane de lei vor fi investite in proiecte pentru comunitațile din Romania. Ministrul liberal Adrian Veștea a semnat 37 de noi contacte prin Programul ,,Anghel Saligny”, inițiat de PNL pentru modernizarea drumurilor, extinderea sistemelor de alimentare cu apa potabila și canalizare: ,,Contractele…

CJ acorda 3,2 milioane de lei finantare nerambursabila pentru opt tipuri de proiecte

08:00, 23.02.2024 - Consiliul Judetean (CJ) Covasna acorda in acest an o finantare nerambursabila in valoare de 3,2 milioane de lei organizatiilor nonguvernamentale si unitatilor de cult care vor sa deruleze programe si evenimente sociale, culturale, educative sau sportive. Conducerea institutiei a anuntat, joi, ca a deschis…

Nou fond de capital de risc, lansat de romanii de la GapMinder pentru startup-uri de tehnologie. Capital de 80 milioane EUR

14:25, 22.02.2024 - Startup-urile de tehnologie din Romania și alte 5 țari vor putea obține finanțari de capital de risc printr-un nou fond lansat de romanii de la GapMinder. Vehiculul de investiții are un capital de 80 de milioane EUR.

​Fondul Sequoia face inscrieri in programul de finanțare și training Arc 2024 pentru startup-uri

21:30, 15.02.2024 - Fondul de investiții american Sequoia, la care activeaza ca partenera și romanca Luciana Lixandru, a deschis sesiunea de inscrieri online la programul sau de accelerare Arc 2024, destinat antreprenorilor care au startup-uri de tehnologie inregistrate in Europa și Americi.

​Finanțare de 21 milioane dolari pentru un startup tech medical, lansat de un roman, in SUA

23:06, 08.02.2024 - Un stratup care dezvolta o tehnologie inovatoare de imagistica medicala RMN, lansat de un antreprenor roman stabilit in SUA, a obținut, joi, o noua finanțare, de 21 milioane de dolari, de la fonduri de investiții americane.


Ce parere ai despre aceasta stire?