Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finala X FACTOR 2017. Nicoleta Nucă a revenit pe scena X Factor! Alături de fosta concurentă, Salvatore Pierluca a ridicat publicul în picioare cu "Runnin'": "A fost o adevărată chimie"

Publicat:

FINALA X FACTOR 2017.  In urma cu trei ani, era in locul italianului nostru avand aceleasi emotii si speranta ca va castiga marele premiu. In aceasta seara, cei doi au reusit sa duca totul la un alt nivel cu piesa "Runnin'". 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

O eleva de clasa a IV-a din Dambovița a cucerit juriul și a ridicat publicul in picioare la „Romanii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

21:35, 16.03.2024 - Edina Neagu este un alt copil foarte talentat din județul Dambovița care a uimit juriul și publicul in preselecțiile celei mai vizionate emisiuni din aceasta perioada, Romanii au talent, difuzata de postul național ProTv. Edina este din comuna Varfuri și, la 10 ani, este pasionata de muzica, in special…

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat relația dintre Bia și doamna Anina, dupa emisiunea Mireasa. Fosta concurenta, in vizita la soacra ei / VIDEO

21:30, 25.02.2024 - Dupa ce, in timpul competiției, nu s-au ințeles atat de bine, Bia și doamna Anina au o relație mult mai buna. Fosta concurenta a fost in vizita la soacra ei, care s-a angajat la o librarie. Cat de bine se ințeleg in prezent.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Primaria Seini susține performanța. Micuța Dora Debreczeni a ridicat publicul in picioare la „Romanii au talent”!

10:21, 17.02.2024 - Dora Debreczeni are 8 ani și este din Seini, ea a  a reușit sa-i impresioneze pe  jurații de la Romanii au talent. Momentul  artistic a fost apreciat cu 4 de DA, fetița a trecut in etapa urmatoare. Dora a menționat ca daca va caștiga marele premiu iși va lua un cațel , iar  de restul banilor va susține…


Ce parere ai despre aceasta stire?