Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Dima Cubreacov s-a jucat cu umorul „periculos”. „Cel mai greu număr de la iUmor”

Publicat:

In marea , a facut o radiografie plina de umor intunecat a propriei sale vieți, in stilul caracteristic, iar unele glume s-au așternut in sala ca un „val negru”. Cum au reacționat cei 4 jurați.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboiul din Ucraina: Centrala de la Zaporojie se apropie „in mod periculos de un accident nuclear”, susține AIEA

12:21, 16.04.2024 - „Ne apropiem in mod periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a alertat luni directorul general al Agenției internaționale pentru energia atomica (AIEA), Rafael Grossi. In opinia sa, „este imposibil sa se știe cine poarta raspunderea pentru recentele atacuri contra centralei nucleare ucrainene”.…

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Lorant Sas, deputat REPER: Suntem intr-un moment periculos pentru democrația din Romania și avem nevoie de ajutorul tau!

08:35, 31.03.2024 - „Pentru a candida la alegerile europarlamentare e nevoie de 200.000 de semnaturi de susținere, iar fara o mobilizare cetațeneasca masiva in urmatoarele zile, pe 9 iunie vei gasi pe buletinul de vot doar comasați și extremiști”, susține deputatul REPER, Lorant Sas. „De ce este nevoie de așa de multe…

Proiectul gasit intr-o scoala din Alba. Sute de persoane au fost evacuate, cine a gasit obiectul periculos

11:25, 07.03.2024 - Conform autoritaților din județul Alba, a fost declanșata o situație de urgența la o școala din județ. Conform primelor date, este vorba de proiectul gasit intr-o scoala din Alba, iar astfel s-a trecut la evacuarea celor 176 de persoane aflate in incinta unitații de invațamant. Proiectul gasit intr-o…

„Idiot nedemn, periculos și antiamerican”: Biden, dupa ultimele declaratii ale lui Trump despre NATO

07:45, 14.02.2024 - Presedintele american Joe Biden i-a indemnat marti pe republicanii din Camera Reprezentantilor sa se detaseze de predecesorul sau Donald Trump si a condamnat declaratii recente „idioate” si „nedemne” ale rivalului sau referitoare la NATO, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Reacții pozitive dupa noul transfer de la Rapid: „Ei pregatesc sezonul urmator”

12:30, 04.02.2024 - Rapid a anunțat in aceasta dimineața transferul cu numarul 7 din aceasta iarna. Este vorba despre Jakub Hromada (27 de ani), mijlocaș defensiv adus sub forma de imprumut de la Slavia Praga. Mutarea este vazuta cu ochi buni de Florin Prunea (55 de ani) și Marcel Pușcaș (63 de ani). Cei doi au comentat…

Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tata in urma cu puțin timp. Cum arata micuțul sau

13:45, 30.01.2024 - Ștefan Nistor, fostul concurent din sezonul 11 Chefi la cuțite, a devenit tata in urma cu puțin timp. Sabina, soția tanarului, a publicat o imagine induioșatoare pe contul de Instagram cu fiul lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?