Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tată în urmă cu puțin timp. Cum arată micuțul său

Publicat:

Ștefan Nistor, fostul concurent din sezonul 11 Chefi la cuțite, a devenit tata in urma cu puțin timp. Sabina, soția tanarului, a publicat o imagine induioșatoare pe contul de Instagram cu fiul lor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Iulia Maria Creanga de la Chefi la cuțite. A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13 / FOTO

08:35, 19.04.2024 - Probabil și tu ești curios sa afli toate detaliile despre concurenții din acest sezon de la Chefi la cuțite, motiv pentru care noi iți vom spune ceva despre fiecare. Iata cine este Iulia Maria Creanga, dar și cu ce se ocupa! A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a intors in sezonul 13. Marele anunț pe care l-a facut, dupa jurizare

21:40, 16.04.2024 - Robert Andrei Candoi, singurul concurent care a venit de 10 sezoane la Chefi la cuțite, s-a intors in bucatarie. Acesta a venit cu un preparat neașteptat pentru a-i surprinde pe cei patru jurați. De altfel, a facut un anunț la care nimeni nu se aștepta.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine a caștigat a patra amuleta din sezonul 13. Care a fost verdictul lui Mihai Morar

22:41, 25.03.2024 - Mihai Morar a avut o sarcina grea in ediția 4 din sezonul 13 Chef la cuțite de pe 25 martie 2024. Omul de radio și de televiziune a rostit numele juratului care intra in posesia amuletei puternice. Iata cine a caștigat al patrulea joc de amuleta.

Incepe sezonul 13 Chefi la cuțite. Tot ce trebuie sa știi despre noii jurați

11:35, 18.03.2024 - Vești nemaipomenite pentru fanii emisiuni de gatit "Chefi la cuțite"! Incepe sezonul 13 al show-lui culinar de la Antena 1. Noul sezon aduce și noi jurați. Iata cine sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia!

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Florin Dumitrescu a dat carțile pe fața despre plecarea sa de la „Chefi la Cuțite”. Problemele se țin lanț: are doua procese pe rol din partea avocaților

13:55, 23.02.2024 - Chef Dumitrescu și-a facut curaj sa vorbeasca in fața a milioane de romani despre episodul plecarii din cadrul show-ului. El a spus ca se confrunta ca doua procese pe rol din partea avocaților și nu știe care va fi deznodamantul.„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?