Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filosoafa Anne Dufourmantelle a murit încercând să salveze de la înec niște copii

Publicat:

Filosoafa si pishanalista franceza Anne Dufourmantelle, in varsta de 53 de ani, s-a inecat incercand sa salveze niste copii pe plaja din Pampelonne, , in apropierea localitatii Ramatuelle (sud-estul Frantei). Anne Dufourmantelle a sarit in ajutorul unor copii care faceau baie in mare, in conditii de vant si valuri mari, cand era arborat steagul portocaliu si apoi rosu (scaldatul interzis). Anne Dufourmantelle a publi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

UNRWA: Mai mulți copii au murit in Gaza in șase luni decat in ​​patru ani in toate conflictele din lume

06:16, 28.04.2024 - Comisarul general al agenției, Philip Lazzarini, a amintit ca, potrivit Ministerului Palestinian al Sanatații, 13 mii de copii au devenit victime ale conflictului palestino-israelian in șase luni.

14 salajeni au murit din cauza pneumoniei

11:50, 18.04.2024 - Din pacate, in sezonul 2023 – 2024, 14 salajeni au murit din cauza pneumoniei, conform Direcției de Sanatate Publica Salaj. Este vorba despre persoane varstnice, majoritatea avand și alte probleme de sanatate. In același interval, peste 400 de pacienți cu pneumonie și avand varsta de peste 65 de ani…

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.

Una dintre fetitele spalate pe cap cu substanta de deparazitat oi a murit

07:10, 15.02.2024 - Una dintre cele doua fetite din comuna Lungani care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit, miercuri, la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi. Fetitele de trei ani, respectiv patru ani, s-au intoxicat cu o substanta toxica in urma cu o luna. Ele au fost spalate pe cap cu o substanța…


Ce parere ai despre aceasta stire?