Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmare extrem de rară: Un scafandru japonez a dat peste o creatură misterioasă din adâncul oceanului. „Dacă mă prindea, nu mai scăpam”

Publicat:

In timp ce facea scufundari in apele unui golf de pe coasta de vest a Japoniei, și soția sa, Miki, au dat „nas in cioc” cu un monstru marin foarte rar intalnit: un calamar uriaș de peste doi metri lungime, scrie Newsweek.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O creatura extrem de rara a fost vazuta in Romania: Mulți au crezut ca este o mutație genetica

13:40, 28.04.2024 - Natura continua sa fie surprinzatoare și pe teritoriul țarii noastre. Recent, in Romania, a fost observata apariția unei creaturi rare și speciale. Fiind pentru prima data cand mulți au intalnit o astfel de creatura, unii au fost tentați sa creada ca vad greșit sau caeste vorba despre o mutație genetica.

Șefa ANM anunța o vreme extrem de ciudata: un alt episod de aer rece lovește Romania, dupa ce scapam de frig

14:30, 22.04.2024 - Șefa ANM anunța o vreme extrem de ciudata: un alt episod de aer rece lovește Romania, dupa ce scapam de frigȘefa Agenției Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a analizat prognoza meteo actualizata pentru perioada urmatoare. Vremea se schimba destul de ciudat, in sensul ca scapam de frig,…

O creatura misterioasa cu 170 de ochi, descoperita pe fundul marii

04:45, 19.04.2024 - Intr-o expediție marina in regiunea Huidong din sudul Chinei, cercetatorii au facut o descoperire uimitoare in 2023. Ei au identificat o noua specie de vierme plat marin, numita Prosthiostomum huidongense, care se remarca prin prezența unui numar neobișnuit de mare de ochi. Aceasta gasire adanceste…

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Premierul japonez i-a oferit cadouri neașteptate lui Biden

00:00, 11.04.2024 - Premierul japonez Fumio Kishida i-a facut cadou președintelui american Joe Biden jucarii de o marca celebra. Despre acest lucru a relatat Ministerul Afacerilor Externe al Japoniei. Printre cadouri s-au numarat o geanta, un tricou, cani, farfurii, precum și figurine cu frații Mario, prințesa Peach și…

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

O creatura misterioasa și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetatorii la aproape 5.000 de metri adancime

12:10, 12.03.2024 - Un grup de cercetatori marini care incerca sa gaseasca specii necunoscute in oceanele lumii a anunțat ca a descoperit aproximativ 100 de specii noi, inclusiv o creatura misterioasa in forma de stea, scrie CNN.

O creatura marina misterioasa a fost descoperita in apele Marii Britanii: Este una dintre „multele secrete neexplorate ale oceanului”

08:05, 03.03.2024 - O noua specie de limax de mare a fost gasita in apele Marii Britanii. Aceste creaturi viu colorate se intalnesc de obicei in ape mai calde, ceea ce a facut ca descoperirea sa fie inca și mai surprinzatoare, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?