Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiii lui Petrică Cercel, gest emoționant la un an de la moartea manelistului: „În amintirea lui!” / FOTO

Publicat:

Este o zi extrem de grea pentru familia lui , asta pentru ca astazi, 16 septembrie 2022, se implinește un an de la moartea celebrului manelist. In aceasta zi trista, fiii regretatului cantareț au facut un gest emoționant. Iata ce au postat cei trei pe rețelele de socializare personale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Fiica lui Navalnii, omagiu emoționant adus tatalui ei, la o saptamana de la moartea opozantului rus. „Imi este foarte dor de tine”

13:35, 23.02.2024 - Dasha Navalnaia, fiica lui Aleksei Navalnii, a impartașit vineri, 23 februarie, pe Instagram, o fotografie din copilarie, alaturi de mama și tatal ei, in prima reacție de la moartea opozantului rus, in urma cu o saptamana, transmite Sky News.„Te iubesc, te sarut, te imbrațișez tare și imi este foarte,…

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Ipoteza in moartea șocanta a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Mesajul emoționant al Oanei Boc

11:45, 06.02.2024 - Poliția Cluj a precizat ca, cel mai probabil, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a avut cauze patologice. Exista ipoteza, neconfirmata oficial, conform careia ea s-ar fi imbolnavit in concediul petrecut in Africa.

Catalin Bordea, prima declaratie dupa moartea mamei. Modul emotionant in care a visat-o: „Nu mai depindem de telefon, putem vorbi oricand”

12:00, 03.02.2024 - In ultima zi a lunii ianuarie, din pacate, Catalin Bordea a trecut prin momente grele, dupa decesul mamei sale. La acel moment se știa ca aceasta pierduse lupta cu o boala necruțatoare. Tot atunci, mulți se așteptau ca artistul sa recaționeze, dar reacția sa a venit zilele acestea pe Instagram, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?