Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Gabi Luncă, mărturisiri sfâșietoarea după moartea mamei sale: „Am vrut să ajung pacient în ATI ca să pot fi lângă măicuța mea”

Publicat:

Moartea cantareței a adus multa durere in sufletul familiei și celor care au iubit-o și au crescut cu muzica sa. Cantareața de muzica lautareasca s-a stins la o zi dupa colegul sau de breasla, Nelu Ploieșteanu și la o saptamana de la moartea regretatei . Fiicele artistei au explicat recent drama prin […] The post Fiica lui , marturisiri sfașietoarea dupa moartea mamei sale: „Am vrut sa ajung pacient in ATI ca sa pot fi langa maicuța mea” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

La ce obiect nu a putut renunța Oana Roman dupa moartea mamei. A avut o semnificație aparte pentru Mioara Roman / FOTO

17:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mioara Roman, iar fiicele ei incearca sa accepte ca mama lor nu le mai este alaturi fizic. Oana și Catinca Roman au avut o relație speciala cu femeia care le-a dat viața, motiv pentru care iși doresc sa ii pastreze vie amintirea.

Unde a fost surprinsa Oana Roman la o luna de la moartea mamei. Tinuta aleasa de fiica lui Petre Roman FOTO EXCLUSIV

13:40, 21.03.2024 - In ciuda suferinței uriașe pe care pierderea unui om drag o cauzeaza, viața trebuie sa mearga mai departe. Fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe Oana Roman intr-un loc neașteptat, la o luna de la moartea mamei sale. Ținuta aleasa de fiica lui Petre Roman transmite un mesaj emoționant. O perioada…

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Catinca Roman, din nou in doliu, la nici o luna dupa moartea mamei sale. Veste trista pentru sora Oanei Roman

14:06, 18.03.2024 - La nici o luna dupa stingerea din viața a mamei sale, Catinca Roman a mai suferit o pierdere. Fiica regretatei Mioara Roman a anunțat in mediul online ca un om apropiat sufletului sau a trecut la cele veșnice. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Catinca Roman a mai pierdut…

Laura Cosoi, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale: „A avut un diagnostic cu care nu aveai cum sa lupți”

10:20, 09.03.2024 - Laura Cosoi a suferit enorm cand mama ei s-a stins din viața, dupa ce in urma cu doi ani a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Actrița a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici, unde a facut marturisiri emoționante și dureroase.Laura Cosoi și-a impartașit povestea plina de suferința…

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

Robert Moscalu, dezvaluire dureroasa despre moartea mamei. Concurentii de la Survivor Romania All Stars, in lacrimi: „In bratele mele, a fost traumatizant”

23:10, 30.01.2024 - Momentul in care liniștea s-a lasat in jungla din Republica Dominicana. Ediția de marți, 30 ianuarie 2024, o marturisire a adus lacrimi in ochii concurenților de la Survivor Romania All Stars. Robert Moscalu a facut o dezvaluire dureroasa despre moartea mamei sale. Marturisiri dureroase la Survivor…


Ce parere ai despre aceasta stire?