Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica Andei Călugăreanu, în pragul disperării! Îşi vinde lucrurile din casă! FOTO

Publicat:

, fiica regretatilor artisti si , a ajuns in pragul disperarii si impinsa de nevoi, a inceput sa vanda diverse lucruri de prin casa.

Acuzata ca nu vrea sa munceasca, Ioana sustine, dimpotriva, ca ar face orice pentru un salariu si este dispusa sa aiba grija de un copil sau sa devina vanzatoare, lucruri la care crede ca se pricepe.

Dar pana cand una dintre numeroasele firme la care ti-a depus CV-ul o va contacta pentru o oferta, fiica celebrilor artisti trebuie sa traiasca si sa se hranaesca.

Si…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana Tufaru, gest de mulțumire fața de Gigi Becali, care a ajutat-o financiar: „El a fost aproape de noi din umbra”

11:15, 04.06.2024 - Ioana Tufaru i-a mulțumit intr-un mod special omului de afaceri Gigi Becali, care a ajutat-o financiar de-a lungul anilor. Fiica regretatei artiste Anda Calugareanu a dezvaluit ce gest a facut fața de afacerist. In varsta de 47 de ani, Ioana Tufaru s-a confruntat de-a lungul anilor cu probleme financiare.…

Cum a pierdut Ramore 8.000 euro la jocuri de noroc, intr-o singura seara! S-a imprumutat la camatari și a ajuns in pragul disperarii: ”Mai aveam...”

13:05, 27.05.2024 - Ramore a trecut prin drama vieții lui din cauza jocurilor de noroc! S-a imprumutat la camatari, a pierdut 8.000 euro intr-o singura seara și a ajuns in pragul disperarii! Deși avea nevoie de acea suma, in doar catrva ore a mai ramas cu doar cateva sute de lei.

Nora lui Victor Pițurca, in pragul disperarii. Momente crunte prin care trece Cristina Ich de cand mama ei se lupta cu boala!

20:51, 20.05.2024 - Cristina Ich a marturisit urmaritorilor sai cu lacrimi in ochi ca trece printr-un calvar, dupa ce mamei sale i-au fost descoperite niște probleme de sanatate! AFLA AICI DE CE AFOST OPERATA FEMEIA DE URGENȚA!

Ioana Tufaru nu mai are deloc parte de ajutorul lui Gigi Becali, dupa ce a fost data afara din garsoniera: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

16:50, 06.05.2024 - Ani la rand Gigi Becali a ajutat-o pe Ioana Tufaru, insa acum latifundiarul din Pipera nu ii mai ofera sprijin financiar. Fiica regretatei Anda Calugareanu a fost evacuata din garsoniera primita gratis, iar acum sta cu familia intr-un apartament cu 2 camere, unde platește chirie.Timp de aproape 9 ani,…

Coșmarurile care ii duc in pragul disperarii pe mulți romani. „M-am mutat, a fost insuportabil”

10:55, 27.04.2024 - Mulți romani au ghinionul sa locuiasca printre vecini care nu vor sub nicio forma sa conviețuiasca normal, respectand reguli de baza dictate macar de un minim bun simț. Unii dintre ei ajung in pragul disperarii, in condițiile in care, deși au legea de partea lor, nimeni nu o pune in aplicare.

Xtra Night Show. Oana Lis iși vinde lucrurile din casa. Vedeta are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: ”Nu sunt atașata” / VIDEO

23:55, 02.04.2024 - Oana Lis iși vinde lucrurile din casa pentru a avea mai mulți bani. Tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis ii fac sa se descurce tot mai greu, motiv pentru care vedeta incearca diferite metode pentru a se descurca.

Acces Direct. Lavinia, in pragul disperarii din cauza fostului soț. Il acuza pe barbat de rapire internaționala. Ar fi incercat sa se razbune pe ea

17:50, 28.03.2024 - Lavinia este mama a doi copii și spune ca vrea sa iși vada fiicele, dar nu ii este permis acest lucru din cauza fostului soț. Cei doi s-au desparțit, iar femeia spune ca nu a mai putut sa indure episoadele violente, așa ca, a plecat impreuna cu un alt barbat.

Ce spune Ioana Tufaru, dupa ce a fost evacuata din garsoniera de la Gigi Becali: „Aveau niște reguli foarte stricte”. Unde s-a mutat și cat platește chirie

13:40, 13.03.2024 - Ioana Tufaru a fost nevoita sa se mute din locuința pe care Gigi Becali i-o pusese la dispoziție. Fiica regretatei Anda Calugareanu iși platește acum chiria cu banii din pensie.Timp de aproape 9 ani, Ioana Tufaru a locuit intr-o garsoniera pe care Gigi Becali i-a oferit-o. Anul trecut, fiica regretatei…


Ce parere ai despre aceasta stire?