Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Fifty Shades of Grey", cu 81 milioane de dolari încasări la debut, a dominat box office-ul de Sfântul Valentin

Publicat:

" of Grey" (Cincizeci de umbre ale lui Grey), ecranizarea bestseller-ului omonim al scriitoarei E. L. James despre relația "speciala" intre un om de afaceri și o studenta, a strans cele mai multe incasari la debut, in weekend-ul de Valentine's Day, 81,7 milioane de dolari in box office-ul nord-american, depașind așteptarile și la nivel internațional cu 158 de milioane de dolari, scriu Reuters, AFP și portalul specializat boxofficemojo.com.

Foto: (c) / REUTERS

Regizorul Sam Taylor-Johnson a realizat unul dintre…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul pudrei cu talc pentru copii: Gigantul Johnson & Johnson a acceptat sa platesca 700 de milioane de dolari

16:40, 12.06.2024 - Johnson & Johnson a fost de acord sa plateasca 700 de milioane de dolari pentru a solutiona o investigatie a 42 de state din SUA si Washington, D.C. privind comercializarea pudrei pentru copii si a altor produse care contineau talc, transmite Reuters, conform News.ro.

Johnson & Johnson, acord de 700 de milioane de dolari in investigatia privind pudra de talc a statelor americane

11:00, 12.06.2024 - Johnson & Johnson a fost de acord sa plateasca 700 de milioane de dolari pentru a solutiona o investigatie a 42 de state din SUA si Washington, D.C. privind comercializarea pudrei pentru copii si a altor produse care contineau talc, transmite Reuters.

„Adevarata Martha” din „Baby Reindeer” da in judecata Netflix și cere peste 170 de milioane de dolari

09:31, 07.06.2024 - Un nou proces pentru Netflix. Fiona Harvey, femeia care susține ca a inspirat personajului Martha din miniseria de succes „Baby Reindeer”, da in judecata Netflix și cere cel puțin 170 de milioane de dolari daune pentru defaimare, informeaza Reuters.

Un oraș din Texas va plati 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat in școala

10:31, 23.05.2024 - Orașul Uvalde, Texas, a ajuns la o ințelegere de 2 milioane de dolari cu majoritatea familiilor copiilor uciși in 2022 in urma unei atac armat la o școala primara, a declarat miercuri, intr-o conferința de presa, un avocat al familiilor, citat de Reuters.

SUA vor cheltui 98 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea gripei aviare de la vaci la oameni

11:31, 12.05.2024 - Administratia Biden va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva raspandirii gripei aviare in randul vacilor de lapte, in cea mai recenta incercare a guvernului de a limita focarele care au alimentat ingrijorarile legate de infectiile umane cu virusul H5N1, transmite Reuters.

SUA pregatesc un pachet de ajutor militar de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina. Ce conține acesta

11:15, 11.05.2024 - Statele Unite reiau ritmul obișnuit de furnizare a armelor pentru Ucraina dupa aprobarea legii care prevede alocarea a 61 de miliarde de dolari Kievului. Astfel, este in pregatire un pachet de ajutor in valoare de 400 de milioane de dolari, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.Potrivit unui…

Piratii somalezi au primit 5 milioane de dolari ca sa elibereze o nava

15:05, 14.04.2024 - Piratii somalezi au eliberat duminica dimineata devreme o nava sechestrata, MV Abdullah, si echipajul sau format din 23 de persoane, dupa ce a fost platita o rascumparare de 5 milioane de dolari, potrivit a doi dintre pirati, relateaza Reuters.

Actiunile Reddit au debutat joi, la bursa din New York, cu un pret aflat cu 38% peste pretul din oferta publica initiala

20:20, 21.03.2024 - Actiunile Reddit au debutat joi, la bursa din New York, cu un pret aflat cu 38% peste pretul ofertei publice initiale, evaluand platforma de socializare la 8,87 miliarde de dolari, transmite Reuters. Reddit, platforma de socializare cu o istorie de 19 ani, care gazduieste milioane de forumuri online,…


Ce parere ai despre aceasta stire?