Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FideliaCasa, o companie mereu prezentă pe piaţa recrutorilor

Publicat:

Cred ca succesul oricarei afaceri din domeniul serviciilor depinde foarte mult de calitatea oamenilor pe care aceasta ii are in echipa. FideliaCasa este o companie care este mereu prezenta pe piata recrutorilor si ma intrebam care ar fi motivul. Primul care mi-a venit in minte a fost ca oamenii sunt nemultumiti de anumite lucruri care nu functioneaza bine si apoi  pleaca. Intrand un pic in "subiect" mi-am dat seama ca primul motiv pentru care (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O companie aeriana prezenta și in Romania anunța ușoare scumpiri la biletele de avion in aceasta vara

12:51, 20.05.2024 - Ryanair a raportat luni o crestere cu 34% a profitului anual, la nivelul record de 1,92 miliarde de euro, si a exprimat „un optimism prudent” privind o crestere redusa a preturilor la bilete.

Soc pe piata IT din Cluj. O mare companie anunta ca inchide si concediaza peste 130 de oameni

22:06, 15.05.2024 - Gameloft Romania, subsidiara grupului francez Gameloft, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri pentru dispozitive mobile, va inchide studioul din Cluj-Napoca si va concedia toti angajatii (136 la numar).

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.

Jaf in energia romaneasca! O firma deținuta de Lukoil a manipulat piața impreuna cu doua societați insolvente

15:55, 15.04.2024 - Rușii care fac afaceri in Romania se ocupa de matrapazlacuri. Un exemplu in acest sens il reprezinta o companie controlata de Lukoil care a incalcat regulile de funcționare a pieței de energie. Land Power, o companie deținuta de rușii de la Lukoil, printr-o subsidiara din Olanda, și doua firme aflate…

Jaf energia romaneasca! O firma deținuta de Lukoil a manipulat piața impreuna cu doua societați insolvente

14:55, 15.04.2024 - Rușii care fac afaceri in Romania se ocupa de matrapazlacuri. Un exemplu in acest sens il reprezinta o companie controlata de Lukoil care a incalcat regulile de funcționare a pieței de energie. Land Power, o companie deținuta de rușii de la Lukoil, printr-o subsidiara din Olanda, și doua firme aflate…

O companie portugheza din domeniul energiei regenerabile intra in Romania și face angajari

13:26, 11.04.2024 - Unul dintre principalii operatori internaționali de pe piața energiei regenerabile cu tehnologii multiple, anunța intrarea pe piața din Romania prin accesarea segmentului de Generare Distribuita.

Șeful Audi: Vom prezenta ultimele noastre motoare termice in 2026

16:05, 02.04.2024 - Piața mașinilor electrice nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Unii constructori au inceput sa puna deja la indoiala planurile de electrificare, in timp ce alții se pastreaza fermi pe poziții. Este și cazul germanilor de la Audi. Potrivit șefului companiei, Gernot Dollner, Audi nu renunța la planurile…

Lancia prezinta noua sigla HF: va fi prezenta la viitoarele modele de performanța

16:55, 18.03.2024 - Odata cu lansarea noii generații Lancia Ypsilon, marca italiana a revenit pe piața din Europa dupa o perioada de izolare pe piața italiana care a durat 10 ani. Constructorul italian are in plan sa mai lanseze doua modele noi pana la finalul actualului deceniu: un model electric in 2026 și o noua generație…


Ce parere ai despre aceasta stire?