Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa de etnie romă adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru a împlinit 8 ani. Cum arată acum India Roxana

Publicat:

Adaptarea nu a fost una ușoara, dar, intr-un final, Roxana a reușit sa se obișnuiasca și sa-i iubeasca pe noii membri ai familiei. Recent, fetița a implinit opt ani, iar mama ei, Dana Nalbaru, a fotografiat-o in timp ce sufla in lumanarile din tort.

"La multi ani, minune! Te iubesc!", este mesajul transmis de vedeta pe rețelele de socializare.

La mulți ani, minune! Te [email protected] Balotesti, Ilfov, Romania

Publicata de Dana Nalbaru pe Duminica, 26 iulie 2020

Zambetul pe care il afișeaza acum Roxana in toate pozele pe care mama ei le posteaza pe conturile de socializare…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

O soferita beata a ramas incarcerata dupa ce si-a facut masina zob

17:11, 03.04.2024 - O soferita a fost ranita in urma unui accident cumplit produs marti seara in comuna Balotesti din judetul Ilfov. In urma alcooltestului a rezultat ca femeia avea 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat.  Alarma la 112 a fost data aseara, la ora 20.34, și anunța un accident pe șoseaua Unirii din Balotești.…

Oameni fara suflet au abandonat caini pe un drum din zona de munte a județului Cluj!

14:50, 16.02.2024 - Sunt tot mai multe cazuri de caine abandonați, recent patrupedele au fost aruncate pe un drum din zona de munte a județului Cluj. Cainii nu sunt obiecte sa ne debarasam de ei, au suflet și de cele mai multe ori mai mare ca al oamenilor. Recent trei barbați au fost surprinși in timp ce abandonau caine…

Cum s-au cunoscut Andreea Gramoșteanu, actrița din „Mondenii”, și soțul ei, Marian Grigore. „Povestea noastra de dragoste a inceput mai devreme”

12:55, 13.02.2024 - Andreea Gramoșteanu, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai indragite actrițe de teatru și film. A facut senzație in serialul de parodie Mondenii, alaturi de prietena ei, Mirela Zeța și ea tot actrița, cele doua imitand cu brio nume mari din showbizul autohton. Despre viața personala, sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?