Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie ucisă de concubin cu sabia, în Galați. Bărbatul, arestat

Publicat:

O femeie de 49 de ani a fost ucisa de concubin sabia pentru ca nu facuse mancare. Barbatul o batea des, toți vecini știau, dar poliția a intervenit abia acum, dupa moartea femeii. El și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru omor. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie, ucisa cu sange rece de un vecin, in Buzau! Soțul ei, imobilizat in scaun cu rotile, a privit neputincios totul

09:50, 30.04.2024 - O femeie a fost ucisa cu sange rece de catre un vecin in varsta de 66 de ani, in Buzau. Insa ceea ce amplifica și mai mult tragicul incident este faptul ca soțul ei, imobilizat intr-un scaun cu rotile, a fost martorul neputincios al intregii scene, privind fara putere cum partenera sa de viața iși gasea…

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Caz șocant in Galați! O femeie a ajuns in coma la spital, dupa ce a luat mai multe pastile paracetamol

12:35, 02.04.2024 - O femeie a fost la un pas de moarte, dupa ce a luat mai multe pastile de paracetamol. Acesteia i s-a facut rau și a fosrt dusa la spital, in coma. Femeia credea ca este racita, astfel ca a luat pastile fara sa aiba prescripție medicala.

Un barbat din Galați a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incendiat patru case pe care le jefuise inainte

16:10, 21.03.2024 - Un barbat din Galați a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. Individul ar fi furat mai multe bunuri din patru case ale caror proprietari erau plecați din țara, scrie Agerpres. Ca sa-și ascunda urmele, barbatul a dat foc apoi locuințelor.

Femeie din Botoșani, ucisa de sotul ei in scara blocului. Pe numele barbatului fusese emis un ordin de protectie

08:21, 21.03.2024 - Femeia, in varsta de 52 de ani, a fost atacata, miercuri seara, cu cutitul de soțul ei in momentul in care intra in scara blocului in care locuieste, din municipiul Botoșani. Fiica ei a gasit-o și a sunat la 112, iar politistii ajunsi la fata locului l-au gasit pe atacator, a anunțat IPJ Botoșani. Incidentul…

Cazul Alexandrei, fetița de 9 ani ucisa de propria mama, schimba procedurile in toata țara. Nereguli grave la DGASPC

10:35, 27.02.2024 - Cazul fetiței de 9 ani din Galați, ucisa in bataie de mama, schimba procedurile la la nivelul Protecției Copilului, privind „instrumentarea și monitorizarea cazurilor de abuz asupra minorilor”. Anchetatorii au gasit o serie de deficiențe grave la nivelul DGASPC Galați.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?