Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie cu o tumoare gigant de zece centimetri, salvată după o operație de urgență. „Dacă mai stăteam două ore paralizam”

Publicat:

Echipa medicala care a operat-o pe femeia de 40 de ani, din Iași, a utilizat tehnici avansate și instrumente de ultima generație. Specialistii spun ca astfel de tumori se intalnesc extrem de rar, sub 1% din totalul celor diagnosticate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupta contracronometru pentru salvarea a doi pacienți cu AVC trimiși la Suceava din Iași ...

12:20, 08.05.2024 - Echipa medicala multidisciplinara care trateaza accidentul vascular cerebral (AVC) acut la Spitalul Clinic de Urgența „Sfantul Ioan cel Nou" din Suceava a avut din nou o „noapte de foc", dupa cum a denumit-o purtatorul de cuvant al unitații medicale, dr. Dan Teodorovici. De ...

O femeie a vrut sa slabeasca și s-a dus in Turcia sa faca operație de micșorare a stomacului. Intervenția i-a fost aproape fatala

12:15, 02.05.2024 - O tanara din Marea Britanie a intrat in coma și aproape a murit dupa ce a facut o operație de micșorare a stomacului la o clinica privata din Turcia. Chloe Quick, de 23 de ani, care lucreaza in sistemul de sanatate britanic, a ramas cu o factura medicala costisitoare, dupa ce a suferit complicații in…

O femeie din Camenca, salvata dupa ce a cazut intr-o fantana de 12 metri

09:25, 29.04.2024 - O femeie de 67 de ani a fost salvata, dupa ce a cazut intr-o fintina de 12 metri, la Camenca. Totul s-a intimplat ieri, 27 aprilie. Femeia a avut nevoie de intervenția salvatorilor pentru a o salva. Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Performanța medicala romaneasca: Neurochirurgii i-au redat vederea lui Andrei, un tanar de 14 ani, dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitala de 8 cm

13:26, 16.04.2024 - Lumina din intunesric: Neurochirurgii dijn cadrul Spitalului Clinic de Urgența „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași i-au redat vederea unui tanar de 14 ani dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Lumina dupa 5 ani de intuneric: adolescent operat la Iași de o tumora gigant orbitara

10:01, 16.04.2024 - Neurochirurgii dijn cadrul Spitalului Clinic de Urgența „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași i-au redat vederea unui tanar de 14 ani dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Avertizare meteo. Cod galden de vant puternic, descarcari electrice și grindina in Moldova

17:00, 06.04.2024 - ANM avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.


Ce parere ai despre aceasta stire?