Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femei din orașe dunărene, o expoziție de neratat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Publicat:

Expoziția foto-documentara „” va fi vernisata duminica, 23 iulie, de la ora 17:00, in centrul civic al Muzeului Satului Banațean, geneza acestui proiect urmand a fi dezvaluita de , inițiator și coautor al acestuia, alaturi de muzeograful timișorean . Evenimentul este rezultatul unui proiect cultural internațional interdisciplinar, care s-a aplecat asupra […] din orașe dunarene, o expoziție de neratat la Muzeul Satului Banațean din Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Locul unde au inviat bunicii”, o expoziție de suflet la Muzeul Satului din Timișoara

08:10, 16.04.2024 - Muzeul Satului Banațean gazduiește incepand de joi, 18 aprilie, ora 17:00, expoziția personala de debut a Adinei Ștefanescu, intitulata „Locul unde au inviat bunicii”, care amintește de lumea idilica a satului de altadata și de cea a copilariei. „Locul unde au inviat bunicii” se regasește in tablourile…

„Locul unde au inviat bunicii”, cea mai noua expoziție de la Muzeul Satului Banațean

19:15, 15.04.2024 - Muzeul Satului Banațean de la Padurea Verde gazduiește expoziția personala de debut a Adinei Ștefanescu. Potrivit reprezentanților muzeului, expoziția sarbatorește amintirea satului banațean de altadata, un loc idilic, de reintoarcere la copilarie.

FOTO. „Timișoara, orașul de pe Bega”. Expoziție la Palatul Apelor

17:25, 20.03.2024 - Expoziția de pictura „APA – Interferențe culturale” a fost vernisata miercuri, 20 martie, la Palatul Apelor din Timișoara. Cu aceasta ocazie, cladirea a fost redeschisa publicului. Expoziția se afla la cea de-a doua ediție, prima desfașurandu-se chiar anul trecut, cand Timișoara a purtat titlul de Capitala…

FOTO. Timișorenii, chemați sa descopere trecutul prin ochii șvabilor banațeni

14:50, 18.03.2024 - Expoziție de excepție la Centrul de Proiecte din Timișoara. Cei care sunt curioși de cum au trait șvabii banațeni acum mai bine de un secol pot vedea obiecte veritabile, pe care aceștia le aveau in gospodarie și le foloseau zi de zi. Expoziția „Crampeie Identitare: farmecul vieții șvabești” este vernisata…

„Fenomenul Pitești. Adevarata fața a comunismului in Romania”, o expoziție de neratat la Timișoara

08:30, 07.03.2024 - Memorialul Revoluției din Timișoara, Memorialul Inchisoarea Pitești și Muzeul Național Brukenthal prezinta, in perioada 9 martie – 2 mai, expoziția „Fenomenul Pitești. Adevarata fața a comunismului in Romania”, avand-o invitat special pe Cornelia Fiat, de la Asociația Foștilor Deportați in Baragan.…

Cat de sigure sunt marile orașe pentru copiii romanilor. Psihiatru: „Nu se știe ce se intampla in spatele geamurilor foliate”

13:55, 05.03.2024 - In ultimii ani, marile orașe din Romania au reușit sa se clasifice pe locuri foarte bune in topul celor mai sigure orașe din lume. Astfel, Cluj Napoca, Timișoara, București sau Iași sunt considerate unele dintre cele mai sigure orașe din țara și chiar din Europa

Timișorenii, fața in fața cu „Fenomenul Pitești”. Expoziție la Memorialul Revoluției

15:45, 04.03.2024 - Expoziția itineranta bilingva „Fenomenul Pitești. Adevarata Fața a Comunismului in Romania” ajunge și la Memorialul Revoluției din Timișoara. In perioada 9 martie – 2 mai 2024, localnicii și vizitatorii pot sta fața in fața cu obiecte și informații din sistemul penitenciar comunist. O parte va fi dedicata…

Traditii de primavara la romani, expozitie deschisa pana la finalul lui martie la Muzeul de Arta Populara Constanta

10:50, 22.02.2024 - Expozitia "Traditii de primavara la romani" este deschisa la Muzeul de Arta Populara Constanta, in perioada 21 februarie ndash; 31 martie. "Prin intermediul pieselor din patrimoniul institutiei port popular, stergare, icoane pictate pe sticla si lemn, ceramica, obiecte de inventar pastoral, oua incondeiate…


Ce parere ai despre aceasta stire?