Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femei de succes. Andreea Caranda, producător executiv: De fapt, televiziunea te ajută să te menții tânăr

Publicat:

Andreea de la Abracadabra , așa cum mai este cunoscuta și acum, lucreaza de 27 de ani in televiziune și, practic, a crescut o data cu PRO TV-ul. La ora actuala, este producator executiv al emisiunii Vorbește lumea și crede cu tarie ca s-a nascut sub o stea norocoasa.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Blefaroplastia explicata: cum te poate ajuta chirurgia pleoapelor sa arați odihnit și tanar?

12:45, 08.05.2024 - Timpul iși lasa intotdeauna amprenta pe chip, iar zona delicata a ochilor este adesea prima care indica trecerea anilor. Chirurgia estetica moderna ofera insa, soluții eficiente pentru reducerea semnelor de imbatranire și recapatarea unui aspect armonios. Una dintre acestea este blefaroplastia. Te invitam…

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

„Femei de succes”, ediția a XIII-a, la TMMVS - „Mame care ne inspira”

11:05, 05.03.2024 - Un eveniment devenit tradiție la Suceava - „Femei de succes – Performanța la superlativ", a ajuns la cea de-a XIII-a ediție, care are loc miercuri, 6 martie, incepand cu ora 17:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava.Tema acestei ediții este „Mame care ...

Ce este trivia și cum te poate ajuta sa-ți menții creierul tanar?

13:25, 04.03.2024 - Jocurile de trivia sunt un instrument fantastic pentru stimularea creierului și menținerea agilitații mentale. Acestea testeaza cunoștințele și rapiditatea de gandire, oferind in același timp o sursa de distracție și invațare continua.

Crima oribila, in Austria. Trei femei injunghiate de un tanar de 27 de ani, intr-un bordel

21:00, 24.02.2024 - Un suspect in varsta de 27 de ani, care avea asupra sa un cutit, considerat presupusa arma a crimelor, a fost arestat in apropiere de bordel, precizeaza in acest comunicat Politia din Viena.Autoritatile nu au stabilit inca motivul acestor crime, potrivit agentiei austriece de presa APA.Intr-o drama…


Ce parere ai despre aceasta stire?