Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FBI, implicat în cazul uciderii unui român celebru! Detalii înfiorătoare despre o crimă care a şocat două continente

Publicat:

Stirea ca un profesor român a fost asasinat în toaleta Universitatii din Chicago a facut repede înconjurul planetei. Era vorba despre , profesor de istoria religiilor, discipol al lui .
Una dintre cele mai stralucite minti disparea în ziua de si Elena. A fost executat în stil KGB de un profesionist. Asasinul nu a fost prins niciodata, desi cazul este anchetat si acum de FBI. Asasinul este liber, îsi vede în continuare de viata si are, poate constiinta încarcata sau nu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus in țara

17:35, 20.04.2024 - Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat sa fie adus in tara din Irlanda, iar de luni incep procedurile de predare, a anuntat sambata ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, potrivit agerpres.ro. “Vreau sa va dau cateva date despre un dosar…

Marian Cristian Minae, suspect in cazul uciderii sibianului Adrian Kreiner, va fi extradat

13:35, 20.04.2024 - Marian Cristian Minae, unul dintre ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, urmeaza sa fie extradat. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat ca individul, zis și „Pușcarie” și-a dat consimțamantul pentru a fi adus in țara.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Sociologul Dan Dungaciu, trimis in judecata de DNA

17:00, 05.04.2024 - Sociologul Dan Dungaciu a fost trimis in judecata de Direcția Naționala Anticorupție. Profesor al Facultații de Sociologie și Asistența Sociala a Universitații din București, acesta a fost acuzat de abuz in serviciu. Citește și: Dosarul 2 Mai: Victimele sunt de vina. Se deplasau neregulamentar In varsta…

Ciolos il acuza pe Ciolacu ca a distribuit stiri false in cazul Roșia Montana: „A subminat grav apararea statului roman”

11:35, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation, transmite Agerpres.

Ultimele detalii in cazul milionarului ucis la Sibiu. Criminalii au comis și alte jafuri

17:50, 06.03.2024 - Ancheta uciderii afaceristului Adrian Kreiner, din noiembrie 2023, este departe de final. Magistrații sibieni spun ca al doilea criminal urmeaza sa fie extradat din Marea Britanie, iar al treilea și iubita acestuia sunt in continuare cautați.

Un lot de preparate nazale, confiscat la vama Leușeni: Un cetațean roman, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

10:45, 20.02.2024 - Un cetațean roman in varsta de 55 de ani a fost prins in timp ce incerca sa introduca in țara, un lot comercial de preparate nazale. Cazul a avut loc pe 19 februarie, la postul vamal Leușeni.

Momentul uciderii lui Sorin Anghel, filmat. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la Padina

13:15, 17.02.2024 - Sorin Anghel a fost ucis, in noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de la Padina. Oamenii legii au reușit sa obțina o filmare cu momentul concret al crimei. Cum arata firul evenimentului, de fapt. Cum a fost omorat Sorin Anghel „In cursul noptii de 10 spre 11 februarie 2024, politistii din…


Ce parere ai despre aceasta stire?