Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FASCINANT. Un concurent de la American Idol a făcut-o pe Mariah Carey să plângă cu vocea lui VIDEO

Publicat:

Un tanar din Louisiana a reusit sa impresioneze juriul, la preselectiile pentru show-ul . Baiatul a cantat dumnezeieste si a adus lacrimi in ochii cantaretei .

, un tanar de 19 ani, ultimul care s-a prezentat in fata juriului la preselectiile show-ului , a reusit sa surprinda cu vocea lui. Baiatul a cantat "I'm Here" din filmul "", aducand lacrimi in ochii artistei , scrie RTV.NET.

Vezi VIDEO cu prestatia spectaculoasa a tanarului pentru preselectiile pentru American…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit sa ii impresioneze pe jurați la degustare, in al cincilea battle

23:40, 30.04.2024 - Un concurent a reușit sa „stinga lumina” chefilor, la degustare. Au crezut ca farfuria a fost gatita de un cuțit de aur, dar au fost uimiți cine a pregatit totul, in duelul cinci de la Chefi la cuțite sezonul 13.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Andreea Raducan, cu ochii in lacrimi in timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stalpul și omul pe care ma bazam in momentele dificile”

13:30, 22.03.2024 - Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video al Gazetei Sporturilor. Campioana olimpica a avut lacrimi in ochi in timpul interviului, atunci cand a vorbit despre moartea tatalui ei, care a incetat din viața Andreea Raducan (40 de ani) a ramas fara…

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

(video) Judecatoarea Cupcea, in lacrimi la audierile Comisiei Pre-vetting: Intrebarea care a facut-o sa planga

12:30, 19.03.2024 - Magistrata Cupcea Veronica de la Judecatoria Orhei, candidata la funcția de membra in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), a izbucnit in lacrimi la audierile repetate in cadrul Comisiei Pre-Vetting, care s-au desfașurat acum trei zile. Intrebarea la care judecatoarea nu și-a putut ține emoțiile…

Cum a reușit sa fuga singura fiica a lui Stalin din lagarul comunist. „Prințesa Roșie“: „Ramasese un asiatic pur, in ochii caruia femeia nu valora mare lucru“

10:11, 09.03.2024 - Continue reading Cum a reușit sa fuga singura fiica a lui Stalin din lagarul comunist. „Prințesa Roșie“: „Ramasese un asiatic pur, in ochii caruia femeia nu valora mare lucru“ at Info real.

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Emi de la Noaptea Tarziu, in lacrimi in timpul probei. Ce l-a emoționat pe concurent: ”Mi s-a parut ca...” / VIDEO

00:56, 27.02.2024 - Proba din ediția din 26 februarie 2024 l-a emoționat pe Emi de la Noaptea Tarziu, in timp ce trebuia sa o salveze pe partenera lui. Madalina a fost surprinsa de reacția soțului ei și a incercat sa ii dea indicații sub presiunea timpului care se scurgea.


Ce parere ai despre aceasta stire?