Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fără lockdown. Soluţiile experţilor pentru stoparea epidemiei. „N-am face decât să asasinăm economic ţara”

Publicat:

Un expert in sanatate publica, presedintele de epidemiologie si un renumit medic roman din SUA atrag atentia ca un nou lockdown la nivel national ar cauza multe probleme si ar aduce putine beneficii, fara sa rezolve situatia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flutur la Vicovu de Sus: „Acest oraș va deveni un adevarat centru economic. Primarul Vasile Iliuț are unul dintre cele mai groase dosare de proiecte europene, guvernamentale și locale”

15:35, 13.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, considera ca Vicovu de Sus va deveni un adevarat centru economic in aceasta zona a județului, el apreciind numeroasele investiții facute de primaria acestui oraș. Prezent sambata in Vicovu de Sus alaturi de primarul Vasile Iliuț, Gheorghe Flutur…

Dicționarul inflației: Ce inseamna termenii vehiculați in perioadele grele din punct de vedere economic

12:00, 17.03.2024 - O perioada prelungita de inflație ridicata i-a facut pe consumatori sa fie irascibili și dornici sa dea vina pe marile companii, care au luat masuri impotriva combaterii creșterilor de prețuri.

Americanii și soluțiile ecologice

12:30, 16.03.2024 - Un american a dezvoltat o soluție ingenioasa pentru a folosi energia solara . The post Americanii și soluțiile ecologice appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Iohannis a promulgat legea pentru stoparea risipei alimentare. Ce beneficii prevede actul normativ

13:25, 15.03.2024 - Prin noua lege consumatorii vor putea beneficia de preturi reduse la alimente inainte de data expirarii si va fi simplificata procedura prin care organizatiile neguvernamentale pot sa primeasca alimente care nu au grad mare de perisabilitate.

CNS Cartel ALFA solicita corectarea situației Societații Romane de Radiodifuziune, asigurand o salarizare adecvata

08:55, 11.03.2024 - Catre:Prim-Ministrul Romaniei, Ion-Marcel CiolacuPreședintele Senatului, Nicolae Ionel CiucaPreședintele Camerei Deputaților, Alfred SimonisPreședintele Comisiei de Cultura și Media din Senat, Vlad Mircea PufuPreședintele Comisiei de Cultura, arte, mijloace de informare in masa, Iulian BulaiSOS Radio…

Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole cibernetice. Soluțiile studenților și experților

15:25, 29.02.2024 - Peste 100 de studenți au provocat experții la dezbaterea privind viitorul educației in Romania. Cele mai recente date arata ca, in Romania, la fiecare 1.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 și 29 de ani, exista 46,2 absolvenți de invațamant superior, comparativ cu 61,9 in medie la nivelul UE.

Șeful ANPC, sfaturi despre cumparaturile online: Verificati daca aveti de-a face cu un operator economic de incredere

08:06, 19.02.2024 - Șeful ANPC, sfaturi despre cumparaturile online: Verificati daca aveti de-a face cu un operator economic de incredere Directorul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, recomanda persoanelor care fac achizitii online sa verifice daca operatorul economic este de incredere,…

Rusia a luat Avdiivka și vrea la Gurile Dunarii. Soluțiile unui general roman daca vom deveni vecini cu rușii

22:06, 18.02.2024 - Generalul (r) care a reprezentat Romania la Comandamentul NATO de la Bruxelles, Virgil Balaceanu, avertizeaza ca, dupa ce au capturat Avdiivka, rușii ar putea ajunge la gurile Dunarii in doi-trei ani. Romania trebuie sa treaca de pe acum la pregatirea populației, a teritoriului și a economiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?