Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanii fostului fotbalist Eusébio s-au adunat la stadionul „Da Luz” pentru a-i aduce un ultim omagiu

Publicat:

Portugalia este in doliu. Sute de fani ai fostului fotbalist Eusebio da s-au adunat, ieri, in fața stadionului „” pentru a-i aduce un ultim omagiu „panterei negre”. Guvernul de la Lisabona a declarat trei zile de doliu național in memoria lui Eusebio, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Cassie Ventura, primele declarații despre videoclipul in care a fost agresata de P. Diddy. Ce acuzații ii aduce fostului iubit: „M-a distrus”

20:15, 24.05.2024 - Cassie Ventura a oferit primele declarații dupa ce au aparut mai multe imagini in care este agresata de fostul iubit, P. Diddy. Vedeta marturisește ca a trait o perioada dificila și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a se vindeca, dar procesul este unul lung și anevoios.

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Panica in Portugalia: Cladiri avariate grav din cauza unui fenomen rar

22:51, 02.04.2024 - Au fost momente de panica in Portugalia din cauza unui fenomen extrem de rar. O tromba de apa a distrus citeva cladiri in Lisabona, iar martorii ingroziți au filmat totul și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Șoferii care traversau un pod din capitala Portugaliei au asistat la un fenomen…

Cornel Dinicu scapa de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor

16:40, 29.03.2024 - Cornel Dinicu a primit o decizie de ultima ora din partea oamenilor legii. Afaceristul a scapat de arestul la domiciliu. Dupa ieșirea din arest, patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor.

Criticul literar acad. Nicolae Manolescu, condus marti pe ultimul drum. Unde i se poate aduce un ultim omagiu

15:46, 24.03.2024 - Persoanele care doresc sa aduca un ultim omagiu Presedintelui Uniunii Scriitorilor din Romania, acad. Nicolae Manolescu, o pot face luni, 25 martie, intre orele 11 si 14 la Ateneul Roman, informeaza Uniunea Scriitorilor din Romania. Inmormantarea va avea loc marti, 26 martie, orele 12.30 la Cimitirul…

Tur de forța in Spania și Franța. Nicolae Ciuca, despre problema dublei cetațenii: Va fi un vis implinit

00:10, 16.03.2024 - \"\"Am intalnit astazi romani extraordinari, care locuiesc si muncesc in zona Barcelonei. Am vizitat un abator al Carniques Celra, care are jumatate dintre angajati de origine romana. De altfel, compania este cel mai mare angajator de cetateni romani din regiunea Cataloniei. Cei cu care am discutat…

Patriarhul Neofit va fi inmormantat sambata la Sofia. Credincioșii bulgari ii aduc un ultim omagiu

13:45, 15.03.2024 - Credinciosii ortodocsi bulgari au umplut vineri catedrala Aleksandr Nevski din Sofia pentru a-i aduce un ultim omagiu Patriarhului Neofit, decedat miercuri, la varsta de 78 de ani, dupa o suferinta indelungata relateaza Reuters, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?