Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia tradițională românească la mare - reportaj plin de umor

Publicat:

a scris un reportaj plin de umor despre "familia traditionala romaneasca la mare": Brusc, o femeie in costum verde de baie, toata numai gusa si pliuri, ca omuletul Michelin, care cara doua pungi cat portbagajul de masina, si-a luat avant si a sarit intr-un boschete sprintena ca o pustioaica. Dar mai inainte de asta a urlat ca si cum ar fi dat burta-n burta cu un hipopotam: - Valeu, cainele! Noi eram cu cainele, prietena mea (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Folclor romanesc cu Sofia VICOVEANCA, Ansamblul „Doruri Sibiene”, Ansamblul „Speranța”și Ceata „Opincuța”, spectacol de divertisment cu artistul Cornel PALADE, dubla lansare de carte și recital de muzica tradiționala romaneasca, de Zilele Sfantu Gheorghe

11:01, 23.04.2024 - Pentru al doilea an consecutiv, Mesagerul de Covasna aduce in fața publicului din Sfantu Gheorghe, și nu numai, o serie de evenimente care se vor derula pe parcursul a patru zile, cu ocazia sarbatorii orașului Sfantu Gheorghe, in baza contractului de parteneriat semnat cu Casa de Cultura „Konya Adam”,…

Drama copiilor care dorm cu cainii dupa ce au fost abandonați de parinți

11:00, 02.04.2024 - „- Parinții mei ne-au lasat, ne-au dat afara, am dormit intr-un coteț de caine.- Cum v-a spus mama?- Ieșiți afara, nu mai sunteți ai mei!- Mama voastra a spus treaba asta?”, povestește Andreea, unul dintre copiii alungați de mama.Este drama de nedescris prin care trec doi frați care au fost nevoiți…

Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea sa scrie istorie in gastronomia romaneasca: „Visul meu e..”

10:25, 01.04.2024 - Cei patru Chefi se confrunta cu o dubla provocare in ringul amuletei și descopera povești fascinante in platoul preselecțiilor, diseara, la Chefi la cuțite. Un roman revenit in țara dupa un periplu de 15 ani, ca bucatar, in mai multe restaurante din Europa, vrea sa aduca stelele Michelin in Romania.

Orașul din Romania unde va fi deschisa o școala de meșteșugarit. Va fi prima de acest fel din țara: "Aducem arta tradiționala romaneasca..."

11:15, 28.03.2024 - Vești bune pentru persoanele care iși doresc sa iși aprofundeze cunoștințele in arta tradiționala romaneasca. Anul acesta, in Romania, urmeaza sa fie deschisa prima școala de meșteșugarit din țara. Investiția se ridica la 2,5 milioane de euro.

Iluzia optica de la pranz. Toți vad familia și cainele de la masa, dar unde sunt cele doua fețe ‘ascunse’?

10:50, 10.03.2024 - Este duminica, așa ca astazi va prezentam o noua iluzie optica cu ajutorul careia iți poți evalua abilitațile cognitive. Doar persoanele cu o inteligența ridicata pot observa cele doua fețe ‘ascunse’ in imaginea de mai sus. Aveți la dispoziție doar 8 secunde! Iluzia optica care ii pune pe mulți in dificultate…

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

De ce nu e bine sa iți trezești cainele brusc. Ce metode blande sa adopți

08:45, 28.02.2024 - Cainii pot fi considerați cei mai buni prieteni ai omului și ne pot face viața mult mai frumoasa. Dau dovada de multa iubire și sunt mereu alaturi de tine in situațiile grele. Pentru a avea cat mai multa grija de ele, este recomndat sa fii atent la nevoile lor, chiar și atunci cand dorm.

Scandal cat Rusia in “familia traditionala” Sosoaca. Ea vrea sa-l pazeasca de servicii, el ii cere sa-si ia pastilele

11:10, 19.02.2024 - De cateva zile, a izbucnit  un imens scandal in familia Sosoaca, dupa ce senatoarea a decis sa-si revoce sotul din functia de prim-viocepresedinte al partidului fondat de cei doi. Ea si-o motivat demersul prin faptul ca vrea sa-si apere sotul de servicii. In al 12-ceas, Silvestru Sosoaca a realizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?