Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia tânĒrului mort în accidentul din Dealu Mare, îngenuncheatĒ de durere! BĒiatul este a fost condus pe ultimul drum

Publicat:

de 28 de ani ce se afla in ma"inE alEturi de prietenul sEu nu a putut evita impactul iminent cu o remorcE, astfel cE a produs un accident terifiant! AstEzi, victima a fost condusE pe ultimul drum, iar in urma lui au curs rauri de lacrimi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Marymar, copleșita de durere, la mormantul nepotului ei, in noaptea de Inviere: „Nu realizez...”. Lucas a fost condus pe ultimul drum acum cateva zile / FOTO

14:10, 05.05.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar trece prin momente grele, dupa moartea lui Lucas. Nepotul brunetei, pe care l-a considerat mereu propriul copil, a fost inmormantat in urma cu cateva zile, iar ieri, in noaptea de Inviere, a fost, din nou, la locul de veci.

(video) Ravașiți de durere, langa sicriu: Fiul Cristinei Scarlevschi a fost petrecut pe ultimul drum

18:36, 04.05.2024 - Fiul de un an și 4 luni al Cristinei Scarlevschi, decedat acum trei zile, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Tanara a publicat primele imagini de la inmormantare pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere / FOTO

11:46, 19.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, care s-a petrecut in luna august a anului trecut, și-a facut un tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere și n-și poate reveni din șocul pierderii baiatului sau. Iata ce a transmis atunci cand a ieșit de la tribunal!

Soția lui Costel Corduneanu, copleșita de durere cu o zi inainte ca interlopul sa fie inmormantat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum maine

16:45, 18.04.2024 - Momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a avut loc a doua zi de priveghi, iar maine, interlopul va fi condus pe ultimul drum. In cele doua zile, sute de persoane au venit și i-au adus un ultim omagiu. Soția lui, Grațiela, este copleșita de durere.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

A murit Alex, tanarul ranit grav in accidentul de motocicleta

13:40, 25.03.2024 - Durere fara margini in familia lui Alex Stoica, buzoianul de 28 de ani, ranit in urma unui grav accident de motocicleta produs sambata pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Alex a decedat astazi, la Spitalul Universitar din capitala, dupa ce medicii au incercat din rasputeri sa il salveze.…

Mama lui Florin Dița, distrusa de durere dupa moartea fiului ei! Femeia nu iși mai gasește liniștea, dupa accidentul tragic: ”Am pierdut...”

09:36, 13.03.2024 - Florin Dița a murit in urma cu cateva zile, in accidentul rutier cumplit din Vrancea. Moartea lui a lasat in urma multa durere, mai ales in cazul mamei sale, care este distrusa de suferința. Dupa accidentul rutier, femeia nu mai reușește sa iși gaseasca liniștea și a transmis mesaje dureroase pe rețelele…


Ce parere ai despre aceasta stire?