Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia regală a Marii Britanii se va reuni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Publicat:

Familia regala a se va reuni luni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex dupa ce cuplul a anunțat saptamana aceasta ca renunța la statutul lor de membri seniori ai Familiei regale britanice, a declarat o sursa pentru CNN, potrivit Mediafax.

a II-a, prințul Charles, prințul William și Prințul Harry vor participa la intalnirea care va avea loc la reședința Sandringham, a informat sursa. Meghan, ducesa de Sussex, este așteptata sa sa participe printr-o discuție telefonica din Canada.

Citește și: Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru romani:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul Harry si Meghan, mesajul pentru Kate, bolnava de cancer

06:25, 23.03.2024 - Ducele si ducesa de Sussex ii ureaza „sanatate si vindecare” printesei de Wales, Catherine, dupa ce aceasta a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer, relateaza BBC. Se stie ca relatiile dintre ei sunt foarte reci. Printul Harry si sotia sa Meghan au transmis intr-un comunicat scurt, ca spera ca printesa…

Printul Harry si Meghan, mesaj pentru Kate, bolnava de cancer

06:20, 23.03.2024 - Ducele si ducesa de Sussex ii ureaza „sanatate si vindecare” printesei de Wales, Catherine, dupa ce aceasta a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer, relateaza BBC. Se stie ca relatiile dintre ei sunt foarte reci. Printul Harry si sotia sa Meghan au transmis intr-un comunicat scurt, ca spera ca printesa…

Familia regala britanica infirma speculatiile despre Kate si regele Charles

21:16, 19.03.2024 - Un print William zambitor a revenit marti la munca, la o zi dupa ce a aparut primul clip video cu sotia sa, Kate, de dupa interventia chirugicala suferita in urma cu doua luni, inregistrare in care printesa parea in forma si sanatoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?