Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Făgetul scapă de carantină! Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, în scădere

Publicat:

In urma analizei epidemiologice efectuate de DSP Timiș la nivelul Fagetului și a celor trei localitați aparținatoare - , Temerești și Bichigi - e reieșit ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus este in scadere. Astfel, masura de carantina zonala va fi ridicata.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scadere a cazurilor de COVD-19: au fost 129 de cazuri intr-o saptamana, dar 6 oameni au murit

13:25, 14.05.2024 - Numarul cazurilor de COVID-19 a scazut la 129 in ultima saptamana de raportare, in schimb șase oameni au murit din cauza virusului, potrivit raportului transmis marți de Ministerul Sanatații.

Scadere a numarului de infecții respiratorii in ultima saptamana. In Cluj cresc numarul cazurilor de rujeola.

15:55, 11.04.2024 - Incidenta infectiilor respiratorii, in saptamana 1 - 7 aprilie, a avut un trend descrescator fata de saptamana anterioara, cu o scadere a numarului de cazuri de gripa. Numarul cazurilor de rujeola din Cluj este in creștere.

Grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe: Masurile de urgența care va pot scapa de infectare

05:40, 05.04.2024 - Grupa de sange cea mai predispusa la mușcaturi de capușe e A2, au demonstrat cercetatorii care au testat reacțiile fața de mai multe grupe, prin experimente de laborator. Din ce in ce mai mulți romani sunt mușcați de capușe, iar medicii spun ca primele masuri luate imediat dupa mușcatura va pot scapa…

Imbolnavirile care au 'explodat in Sibiu! 'Numarul cazurilor, in crestere in Romania

16:31, 19.03.2024 - Imbolnavirile care au 'explodat! 'Numarul cazurilor, in crestere in RomaniaNumarul cazurilor de pneumonie raportate in judetul Sibiu este in crestere, pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce la finalul lunii februarie si inceputul lunii martie s-a constatat o scadere brusca a imbolnavirilor.…

Numarul infecțiilor cu virusul gripal, in scadere in Timiș

13:40, 12.03.2024 - Numarul infecțiilor cu virusul gripal, in scadere in Timiș. In ultima saptamana, la nivelul județului Timiș, medicii au raportat Direcției de Sanatate Publica (DSP) Timiș doar șase cazuri de gripa, dintre care jumatate tratate in unitați sanitare, dupa ce in saptamana...

Noua scadere a cazurilor de Covid inregistrate in Romania

14:35, 27.02.2024 - Noua scadere a cazurilor de Covid inregistrate in Romania. O noua scadere a numarului cazurilor de Covid inregistrate in Romania. Potrivit Ministerului Sanatații, in ultima saptamana au fost 977 de cazuri, fața de 1.091 in saptamana anterioara.

Frunzele de dafin te scapa de daunatori. Cum se mai pot folosi

22:10, 25.02.2024 - Frunzele de dafin se pot folosi și in afara bucatariei. Daca vrei sa elimini insectele daunatoare, planta iți va veni in ajutor. Are mai multe proprietați și se poate profita de prețul scazut pe care il are pentru achiziționare.


Ce parere ai despre aceasta stire?