Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

F. Charm şi-a sărbătorit ziua de naştere! BRAVO a fost alături de el!

Publicat:

F. Charm, unul dintre cei mai productivi cantareti din Romania, producatorul unor piese de succes precum “”, “Copacabana” etc. si-a sarbatorit aseara ziua de nastere alaturi de colegii de la casa de discuri, dar si de breasla!

Artistul a facut din ziua sa de nastere un adevarat show, iar atmosfera a fost intretinuta, de asemenea, si de , Simon, , , Xonia sau Kamelia si .

Echipa BRAVO a fost alaturi de el intr-o zi atat de speciala!

Vedeti, mai jos, cateva…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Premierul Ciolacu il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR: ”Romania are nevoie de stabilitate monetara” 

12:36, 29.04.2024 -   Premierul Marcel Ciolacu a fost intrebat in cadrul unei emisiuni TV daca il sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR.”Romania are nevoie de stabilitate monetara si cred ca domnul Isarescu trebuie sa mai ia un mandat”, a raspus Marcel Ciolacu.  Premierul a mai fost intrebat daca…

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Ce spune Ionuț Cercel, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani: „Melodia mea e pe tot globul”

12:11, 24.04.2024 - Ionuț Cercel a ieșit in fața pe rețelele de socializare și a facut declarații, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani. Iata ce a marturisit cantarețul de manele despre tot ceea ce traiește in aceste momente!

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Gestul lui Ciolacu fața de echipa care a castigat procesul Rosia Montana

21:40, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor. „Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti…


Ce parere ai despre aceasta stire?