Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozii în Nigeria soldate cu cel puţin patru morţi şi 18 răniţi

Publicat:

Mai multe explozii s-au produs, miercuri, in orasul nigerian Maiduguri, din nord-estul tarii, a declarat nigeriene, .

Exploziile s-au soldat cu cel putin 4 morti si 28 de raniti, a mai precizat aceeasi sursa.

Chukwu a mai precizat ca exploziile s-au produs inapropiere de zona din Maiduguri - orasul cel mai afectat de insurgenta islamistilor gruparii , ce se perpetueaza in aceasta tara de opt ani.

Atacurile s-au produs la ora locala 04:30, a informat Reuters.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doi morți și mulți raniți dupa un atac al Rusiei in orașul ucrainean Harkov

21:20, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali, potrivit medaifax.

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Regiunea Harkov - Atacurile din ultimele 24 de ore, soldate cu trei morti si cinci raniti

11:21, 12.05.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Harkiv, Oleh Sinehubov, a raportat ca in urma atacurilor rusesti din ultimele 24 de ore, trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost ranite, iar un barbat a fost ranit ca urmare a detonarii unui proiectil, noteaza Ukrinform, potrivit Rador Radio Romania.

Israelul isi intensifica atacurile de la Rafah, inainte de a anuntata invazia: cel puțin șase morți

15:20, 26.04.2024 - Israelul si-a intensificat, peste noapte, loviturile aeriene asupra Rafah, dupa ce a afirmat ca ii va evacua pe civili din orasul aflat in sudul Gaza si va lansa un atac complet, in pofida avertizarilor aliatilor ca acesta ar putea provoca victime in masa, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

(VIDEO) Incendiul de la clubul de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:25, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Incendiu intr-un club de noapte: Cel puțin 29 de morți

17:20, 02.04.2024 - Cel putin 29 de oameni au murit intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Alte opt persoane au fost ranite, dintre care șapte sunt in stare grava, a precizat biroul guvernatorului…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?