Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozii în lanţ la o uzină de procesare a gazelor din Florida: Cel puţin 10 persoane, date dispărute în urma deflagraţiilor (VIDEO)

Publicat:

Cel putin zece persoane au fost date disparute in urma unei serii de explozii puternice, care au zguduit luni seara o uzina de procesare a gazelor din Florida, potrivit .

Douazeci si patru de persoane lucrau in schimbul de noapte la uzina din Tavares cand s-au produs exploziile in jurul orei locale 23h00. Se crede ca mai multe mii de rezervoare de gaz propan au explodat la aceasta unitate, unde exista nu mai putin de 53.000 de cilindri de propan.

Canalul de televiziune local WTSP relatase initial ca toti cei 24 de muncitori au fost dati disparuti…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna tropicala Ewiniar in Filipine: Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

10:21, 28.05.2024 - Autoritatile din Filipine au anuntat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata in urma furtunii tropicale Ewiniar, care a lovit arhipelagul in weekend, iar presedintele Ferdinand Marcos Jr. a spus marti ca eforturile de cautare si salvare continua, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

12:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

VIDEO. Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

11:06, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

UPDATE. VIDEO. Podul de peste 2 km din Baltimore s-a prabușit dupa ce un vas s-a izbit de el. 20 de persoane, date disparute

12:11, 26.03.2024 - UPDATE:  Salvatorii cauta in jur de 20 de persoane in apele raului Patapsco, dupa prabusirea podului de la Baltimore. Temperaturile scazute sunt un motiv de ingrijorare. Kevin Cartwright, directorul de comunicare al Departamentului de Pompieri din Baltimore, a declarat pentru CNN ca lucreaza cu Paza…


Ce parere ai despre aceasta stire?