Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expert rus, despre noile teste de rachetă ale SUA: O politică duplicitară

Publicat:

Pentagonul a efectuat testari de rachete, care erau anterior interzisa de INF. Politologul rus Andrei Koșkin a menționat, la radio Sputnik, ca rachetele au fost dezvoltate in perioada funcționarii tratatului.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Activitate crescuta pe un poligon de teste nucleare din nordul Rusiei. Expert: „Ar trebui sa ne ingrijoreze in mod serios”

20:16, 08.04.2024 - Lucrari de constructii intense au fost observate pe un poligon utilizat pentru teste nucleare in nordul Rusiei inca de anul trecut, ceea ce creste probabilitate ca Moscova sa se pregateasca pentru un nou test nuclear, estimeaza un expert japonez specializat in problemele armatei ruse, scrie digi24.ro…

Activitate crescuta pe un poligon de teste nucleare din nordul Rusiei. Expert japonez: „Ar trebui sa ne ingrijoreze in mod serios”

18:00, 08.04.2024 - Lucrari de constructii intense au fost observate pe un poligon utilizat pentru teste nucleare in nordul Rusiei inca de anul trecut, ceea ce creste probabilitate ca Moscova sa se pregateasca pentru un nou test nuclear, estimeaza un expert japonez specializat in problemele armatei ruse.

Iranul și Hezbollahul, zguduite de noile tactici de razboi ale Israelului, potrivit unui expert

14:35, 23.03.2024 - Un comentator militar al canalului Al-Hadath din Arabia Saudita a analizat situația de la granița de nord a Israelului și tacticile Forțelor de aparare israeliene (IDF) in regiune, relateaza Jerusalem Post.

Puratorul de cuvant al PSD, despre un candidat comun la Capitala: 'Pot sa inteleg ca doamna Firea este foarte suparata'

00:30, 15.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat joi ca in cadrul coalitiei cea mai buna optiune politica este in continuare aceea de a avea candidat comun la Primaria Capitalei. "In continuare cea mai buna optiune politica este sa avem un candidat comun. (...) Doamna Firea nu reuseste sa…

Ce schimbari vor aduce in Romania noile reglementari UE privind publicitatea politica

13:25, 28.02.2024 - Parlamentul European a adoptat noi reguli de transparenta pentru publicitatea politica. Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a afirmat, ca in acest context, autoritațile din Romania trebuie sa reglementeze mai clar modul de cheltuire a banilor alocați pentru partide.

Rusia ar fi folosit in premiera racheta hipersonica Zircon, intr-un atac asupra Ucrainei. Pana acum, racheta a fost doar in teste

03:01, 13.02.2024 - Razboi in Ucraina. O analiza preliminara a concluzionat ca Rusia ar fi lovit saptamana trecuta Kievul cu racheta hipersonica Zircon, prima utilizare a acesteia in razboiul din Ucraina, a declarat luni șeful unui institut de cercetare din Kiev, scrie Reuters, citata de Mediafax. Articolul Rusia ar fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?