Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusivitate! Noi documente în scandalul diplomelor false de la Universitatea Piteşti

Publicat:

# care a demis-o pe fosta decanita Ciuhan. Incep sa apara noi amanunte legate de scandalul diplomelor false in care a fost implicata nu demult fosta decanița a Facultații de Științe Socio-Umane a Universitații Pitești, prof. univ. dr. . Cazul sau a fost prezentat pe larg in ziarul nostru și a generat multe comentarii, iar asta pe buna dreptate cata vreme la mijloc era un cadru universitar cu mare notorietate, chiar un fost aspirant la funcția de rector, intrat intr-o situație mai mult decat stanjenitoare. Saptamana aceasta se…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep rupe tacerea in cazul implicarii lui Patrick Mouratoglou in scandalul de dopaj

08:45, 16.05.2024 - Simona Halep a rupt tacerea vizavi de implicarea fostului ei antrenor, Patrick Mouratoglu, in scandalul de dopaj. Sportiva a dezvaluit, de asemenea, intr-un interviu acordat americanilor de la Tennis Channel si ce isi propune odata cu revenirea in tenis.

O noua ipoteza șocanta in cazul morții iubitului Arynei Sabalenka » Dezvaluirea fostei soții

17:50, 20.03.2024 - Konstantin Koltsov, fost jucator de hochei și iubitul Arynei Sabalenka, a murit subit marți. Apar noi ipoteze privind decesul lui, ultima emisa de fosta soție, Julija Mikhailova. Koltsov a cazut de la etajul 23 al hotelului in care se afla, St. Regis Bal Harbour Resort, iar inițial a aparut informația…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

10:00, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

O judecatoare a comentat cazul procuroarei Victoria Furtuna

08:15, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook, noteaza unimedia. „Da președintele…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

21:26, 13.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Intalnire de gradul zero! Dupa Loredana Chivu, fratele blondinei sta fața in fața cu fostul partener al surorii sale

22:46, 07.03.2024 - Intalnire de gradul zero intre fratele Loredanei Chivu și fostul logodnic. Dupa ce a executat-o silit, din nou, pe fosta partenera, barbatul nu se lasa. Scandalul dintre fosta asistenta TV și cel care i-a fost alaturi o buna perioada de timp pare departe de a se termina.

Ce a facut o fosta profesoara cu moștenirea surpriza de 1 miliard dolari de la soțul decedat. „Mi-a spus sa fac ce cred cu ei”

09:06, 27.02.2024 - O fosta profesoara a Facultatii de Medicina Albert Einstein a donat un miliard de dolari acestei scoli din orasul New York, pentru achitarea taxelor scolare ale tuturor studentilor, a anuntat luni institutia de invatamant. Donația facuta de Dr. Ruth Gottesman este cel mai substantial dar de acest fel…


Ce parere ai despre aceasta stire?