Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, mesaj dur pentru încă soția lui Daniel Onoriu! Ce i-a transmis Isabelei, după ce pilotul a ajuns în arest

Publicat:

se afla de cateva zile in arestul poliției Capitalei, acolo unde pilotul de raliuri a fost inchis pentru o perioada de o luna de zile, ca urmare a incalcarii ordinului de restricție emis pe numele sau și cerut de Isabela, soția lui. , fiica lui , reacționeaza și transmite un mesaj dur inca soției pilotului de raliuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicusor Dan si Dreapta Unita au depus candidaturile la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

20:25, 25.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alaturi de liderii Aliantei Dreapta Unita, care au depus lista de candidati pentru Consiliul General.

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Oana Roman, in lacrimi pe Instagram. Anunțul facut la o luna de moartea mamei sale: „Mai greu decat am crezut”

17:01, 02.04.2024 - Oana Roman trece printr-o perioada foarte grea dupa moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ce obiect cu mare valoare sentimentala i-a daruit mama sa, dar și cum se descurca singura in aceasta situație dureroasa.La o luna de la moartea Mioarei Roman, Oana Roman a izbucnit in plans pe rețelele…

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.

Roxana Dobre, mesaj acid pentru femeile care o critica: „Sunteți frustrate!”. Ce a transmis soția lui Florin Salam / VIDEO

12:20, 02.02.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj acid pentru femeile care o critica. Soția lui Florin Salam a facut o postare revoltatoare pe rețelele de socializare. Iata ce le-a comunicat partenera de viața a manelistului fanilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?