Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! DETALII NEŞTIUTE despre castelul Mimi. Restaurarea clădirii, pe ultima sută de metri (FOTOREPORT)

Publicat:

Vezi și alte galerii foto Unora le pasa, altora nu! Cum arata cimitirile din Chisinau dupa Pastele Blajinilor (FOTOREPORT) Cimitirile, furnicare adevarate de Pastele Blajinilor. Mii de oameni i-au pomenit pe cei dragi (FOTO) Piata Marii Adunari Nationale, plina de vehicule militare americane (FOTOREPORT) DRAGON PIONEER 2016. Cum arata tehnica adusa de militarii americani in Moldova (FOTOREPORT) Filip: Sunt cel putin doua avantaje pe care le ofera TIC pentru dezvoltarea economica a țarii "SUNTEM MANDRI!" Tinerii din PD au impartit stegulete pentru a promova Drapelul de Stat (FOTO/VIDEO) FRUMUSETE…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași: Lansarea primelor volume din seria de autor Marian Tarangul

12:25, 15.05.2024 - Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași anunța, in calitatea sa de partener, lansarea a patru volume scrise de Marin Tarangul: Icoana. Experiența și realitate (discurs acrotatic), Canonul teoretic. Narațiunea teoretica, Filosofia picturii. Cartea privirii și Scrisori filosofice. Arta teoretica. Organizat…

Iași: „Peisajul marin” – cea mai noua tema a Atelierelor DICE

17:30, 14.05.2024 - Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații Publice, Marketing, Logistica, Proiecte, Programe, cu sprijinul Muzeului de Arta inaugureaza pe data de 15 mai 2024, o noua tema in cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii: „Peisajul marin”. Pasionații de arta sunt invitați sa admire…

Prof. univ. dr. Cristian FOCȘA a primit titlul de Profesor de Onoare al UAIC

18:20, 08.05.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a acordat miercuri, 8 mai 2024, la ora 10.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, titlul de Profesor de Onoare domnului Cristian FOCȘA, profesor universitar doctor la Universitatea din Lille, Franța. In deschiderea ceremoniei, prof. univ. dr. Liviu-George…

Istoria clanului Cordunenu, cea mai teribila grupare interlopa din Moldova. Au fost campioni la sport, dar și mari bandiți

10:21, 25.04.2024 - Clanul Cordunenilor a dobandit de-a lungul timpului o trista notorietate in Iași. Inițial, a fost doar un grup infracțional in jurul familiei Corduneanu. Apoi, tot mai mulți interlopi, afiliați, legați, implicați sau obligați sa lucreze in stil mafiot, s-au adunat in jurul lor. De la batai in discoteci,…

Iași: Expoziția „Donația de icoane pe sticla Ionela Varga”

13:40, 24.04.2024 - Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi organizeaza expoziția „Donația de icoane pe sticla Ionela Varga”, care poate fi vizitata in Sala „Petru Caraman” de la Palatul Culturii, in perioada 26 aprilie – 16 iunie 2024. Vernisajul va avea loc vineri, 26 aprilie…

Muzeul de Istorie a Moldovei: Expoziția „Lulele, imamele și tabachere. De la Kustenge la Iasbazar”

16:25, 14.03.2024 - Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, in parteneriat cu Muzeul de Istorie Naționala și Arheologie Constanța, organizeaza la Palatul Culturii din Iași, in perioada 20 martie – 12 mai 2024, expoziția „Lulele, imamele și tabachere. De la Kustenge la Iasbazar”.…

(AUDIO) Semimaratonul de la Iași ajunge la cea de-a VIII-a ediție

17:50, 06.03.2024 - La ediția din acest an a Semimaratonului de la Iași, traseul va fi acreditat de World Athletics, a anunțat organizatorul manifestarii, Liviu Magurianu. Competiția va avea loc la 21 aprilie și iși propune ca, prin fondurile adunate, sa susțina copii dotați intelectual, care provin din medii defavorizate…

Povestea incredibila a lui Chef Nicolai Tand: A mancat conserve pentru pisici și se spala la o baie comunala

12:50, 22.02.2024 - Pe meleagurile franceze, Nicolai Tand a trait o experiența de neuitat, atat din punct de vedere profesional, cat și personal. In acest univers culinar fascinant, el a avut ocazia sa exploreze tehnici și ingrediente inovatoare, specializandu-se intr-un domeniu al gastronomiei la care visase de mult timp.Cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?