Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, pregătite de marea întâlnire de la tribunal. Ce strategie are Bianca în acest proces!

Publicat:

Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu se intalnesc miercuri, 1 martie, la tribunal, asta dupa ce vedeta i-a deschis proces cantareței pentru defaimare! Bianca Dragușanu a hotarat astfel sa ia atitudine dupa numeroasele jigniri pe care le-a primit din partea Claudiei Patrașcanu, in scandalul dintre ele doua. Ce strategie are vedeta in procesul care urmeaza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flight Festival 2024 la Timișoara. Trei zile, trei scene și peste 40 de artiști. James Arthur, marea vedeta de la Muzeul Satului Banațean VIDEO

17:41, 15.05.2024 - Ediția din acest an a Flight Festival va avea loc in perioada 21 – 23 iunie 2024, la Muzeul Satului Banațean din Timișoara. Organizatorii au anunțat programul complet pentru evenimentul din acasta vara.

Vasile Banescu s-a dezlanțuit dupa victoria lui Nemo la Eurovision: Marea strategie a Diavolului!

15:26, 12.05.2024 - „Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului, una insultatoare la adresa Muzicii”, afirma purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a BOR, Vasile Banescu, dupa ce elvetianul Nemo a castigat Eurovision cu o melodie despre calatoria lui de autodescoperire ca persoana non-binara.

In ce relații a ramas Julia Chelaru cu Andreea Banica și Claudia Patrașcanu, dupa destramarea trupei Exotic: „Pe mine nu m-a sunat nimeni”

16:05, 06.05.2024 - Julia Chelaru facea senzație la inceputul anilor 2000 in trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Andreea Banica, insa dupa destramarea trupei, fiecare a luat-o pe drumul sau. In ce relații au ramas cele trei artiste.Julia Chelaru a fost casatorita timp de noua ani cu Bogdan Jianu, cei doi divorțand…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Bianca Dragușanu, apariție demna de prima pagina! Vedeta i-a innebunit pe fani! Trecatorii nu s-au putut abține și au facut poze cu ea / PAPARAZZI

22:55, 23.04.2024 - Bianca Dragușanu a avut o apariție demna de prima pagina! Indragita vedeta a reușit sa ii innebuneasca din nou pe fani. Trecatorii nu s-au putut abține și au facut mai multe poze cu blondina. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o…

Amanta lui Gabi Badalau, aliata Claudiei Patrașcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artista in urma cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovata”

10:50, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au trecut printr-un proces de divorț lung și complicat. Artist a aflat in urma cu cațiva ani ca soțul ei, pe atunci, avea relație cu o alta femeie, cu care a și luat legatura.

Veste importanta pentru Laurette de la tribunal. Vedeta a oferit prima reacție dupa verdict: ‘Știam din prima secunda’

16:11, 13.03.2024 - Victorie pentru Laurette! Vedeta se lupta de mult timp sa dovedeasca tratamentele negre la care a fost supusa și acum a reușit. Vedeta a primit un verdict favorabil și nu iși mai incape in piele de bucurie. Ce au hotarat judecatorii cu privire la agresorul vedetei. Marian Tatic, dupa gratii Marian Tatic,…

Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat!

10:10, 08.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat! Pe data de 6 martie, Bianca Dragușanu și-a sarbatorit ziua de naștere. Vedeta a implinit 42 de ani, ocazie cu care a avut parte de o super petrecere. Evenimentul a fost organizat de iubitul ei, Gabi Badalau. Petrecerea s-a desfașurat in localul…


Ce parere ai despre aceasta stire?