Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evadare în masă dintr-o închisoare mexicană: 132 de prizonieri au fugit printr-un tunel subteran

Publicat:

Foto: mundonarco.com132 de prizonieri au evadat printr-un tunel subteran dintr-o închisoare mexicana aflata în apropierea granitei cu SUA. Acestia au sapat tunelul care lega atelierul de tâmplarie al închisorii de un perimetru aflat în afara gardului închisorii, anunta BBC News.

Directorul închisorii din Coahuila si alti doi angajati sunt retinuti de catre autoritati, iar politia a început cautarea.

Potrivit procurorului general , cei 132 de detinuti s-au strecurat printr-un tunel lung de sapte metri,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Arad condamnat definitiv la inchisoare, depistat in Gorj

13:20, 31.05.2024 - Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurala Rovinari au depistat ieri, pe raza localitații Urdari, un barbat de 47 de ani, domiciliat in județul Arad, fața de care Judecatoria Arad a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care revoca suspendarea sub supraveghere a pedepsei de doi…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Regizorul Mohammad Rasoulof, condamnat la 5 ani de inchisoare și lovituri de bici in Iran, anunta ca a fugit din țara

20:40, 13.05.2024 - Cunoscutul cineast iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la cinci ani de inchisoare in tara sa, a anuntat pe contul sau de Instagram ca a fugit din Iran, luni, cu o zi inainte de deschiderea Festivalului International de Film de la Cannes unde urmeaza sa fie proiectat cel mai recent film al sau si unde…

Directorul general al Binance ar putea fi condamnat la doi ani de inchisoare

21:20, 30.04.2024 - Fostul director executiv al Binance, cea mai mare bursa de criptomonede din lume, ar putea fi condamnat la ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat pentru ca a incalcat legie americane privind spalarea de bani, scrie Reuters. Procurorii americani i-au spus judecatorului districtual Richard Jones…

Alerta in București! A fugit un barbat condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor

17:00, 09.04.2024 - Un barbat condamnat la 18 ani pentru omor a reușit sa fuga marți din mijlocul de transport pentru deținuți, care staționa pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta evadare a fost confirmata de catre Administrația Naționala a Penitenciarelor, declanșand o ampla operațiune de cautare și capturare.…

A fugit din arestul la domiciliu pentru un hamburger și s-a ales cu 3 ani și 4 luni de inchisoare

08:56, 21.03.2024 - Un tanar din Argeș a ajuns dupa gratii pentru ca a vrut sa manance la fast-food. Deși nu pare un motiv serios, in cazul lui a fost, pentru ca era in arest la domiciliu și nu avea voie sa iasa din casa.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?