Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Europa pierde peste un trilion de euro din impozite

Publicat:

Europa pierde anual mai mult de un trilion de euro pentru ca nu reuseste sa colecteze eficient impozitele. Liderii de pe continent fac eforturi sustinute pentru a reduce frauda si evitarea taxelor de catre contribuabili, noateaza CNN Money. Ultimul scandal in care au fost implicati cei de la Apple a adus din nou in atentie problema cu care se confrunta in prezent mai toate guvernele lumii, intr-o perioada in care cresterea economica are un ritm extrem de lent. Apple a fost recent acuzata ca a evitat plata unor impozite in valoare de cateva miliarde de dolari.   Intr-un discurs din cadrul…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cresterea cererii de electricitate datorita folosirii inteligentei artificiale ar putea mari necesarul de gaze naturale

09:56, 06.05.2024 - Dupa un deceniu de stagnare a cererii de electricitare in SUA, aceasta este prognozata sa creasca cu pana la 20% pana in 2030, potrivit unei analize a Wells Fargo publicata in aprilie. Companiile energetice iau masuri pentru asigurarea rapida a energiei, deoarece dezvoltarea AI coincide cu extinderea…

Institutiile UE se angajeaza sa incurajeze mersul cu bicicleta in toata Europa / Adina Valean va semna Declaratia europeana privind deplasarea cu bicicleta, cu presedinta Comisiei pentru transport a PE

19:55, 03.04.2024 - Declaratia recunoaste ca mersul cu bicicleta este o modalitate de transport sustenabila, accesibila si la preturi abordabile, care are o valoare adaugata puternica pentru economia UE, arata comunicatul de presa al Comisiei Europene. Ea include angajamente clare, precum crearea unor retele sigure si…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Siegfried Mureșan (PNL/PPE): Noi, instituțiile UE, trebuie sa ne implicam mai activ in a ajuta țarile candidate sa indeplineasca criteriile de aderare

11:40, 13.03.2024 - Deputatul european Siegfried Mureșan (PNL / PPE), vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European, a avut urmatoarea inervenție la dezbaterea din plenul Parlamentului European, in pregatirea Consiliului European din 21- 22 martie: „Ultimul mesaj strategic pe care Uniunea Europeana l-a oferit…

Siegfried Mureșan: Noi, instituțiile Uniunii Europene, trebuie sa ne implicam mai activ in a ajuta țarile candidate sa indeplineasca criteriile de aderare

14:41, 12.03.2024 - Siegfried Mureșan, in plenul Parlamentului European: Noi, instituțiile Uniunii Europene, trebuie sa ne implicam mai activ in a ajuta țarile candidate sa indeplineasca criteriile de aderare Intervenția deputatului european Siegfried Mureșan (PNL / PPE), vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul…

Telefoanele se schimba de azi. Noi reguli impuse

17:55, 09.03.2024 - Legea piețelor digitale a Uniunii Europene trebuie respectata de catre giganții tehnologici – Google, Amazon, Apple, Bytedance (TikTok), Facebook și Microsoft. Ce este important de știut este ca de acum vor fi reguli mai stricte de confidențialitate pentru reclamele personalizate, Jurnaliștii de la…

Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic

22:30, 08.03.2024 - Spectacolul saptamanii l-au performat popular-europenii, fara dubii. Reuniți la București pentru un mare Congres mare, membrii PPE, partidul care domina scena politica europeana, aveau de pus in ordine agenda anului in curs. A ieșit un festival al discursurilor sforaitoare. Adica mult PPE pentru mai…

Revoluția tech bate la ușa UE: Ce schimbari aduce Actul piețelor digitale

14:20, 07.03.2024 - Incepand cu 7 martie a.c., regulile jocului se schimba pentru giganții tehnologici. Alphabet, Amazon, Apple, Bytedance, Meta și Microsoft trebuie sa respecte Actul Piețelor Digitale (DMA) al Uniunii Europene. Acest act vizeaza facilitarea accesului concurenților mai mici la piețele digitale și asigurarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?