Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eroina Nadia Savcenko spune că este pregătită să candideze la preşedinţia Ucrainei dacă este nevoie de un lider

Publicat:

In timpul procesului, Savcenko a negat in mod repetat acuzatiile, sustinand ca a fost rapita de pe teritoriul ucrainean de catre soldatii rusi. Dupa ce pilotul militar a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, autoritatile ruse au acceptat un schimb de prizonieri, iar Savcenko a fost eliberata in schimbul a doi soldati rusi.

La prima conferinta de presa, Savcenko a raspuns la o serie de intrebari din pozitia de parlamentar al opozitiei Batkivshchyna. Pilotul militar a castigat alegerile parlamentare in ciuda faptului ca se afla in captivitatea rusilor la data scrutinului. Insa,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele de lupta F-16 ar putea avea un rol vital in izolarea Crimeei, spune un analist militar

08:56, 12.05.2024 - Livrarea avioanelor de lupta americane F-16 ar putea juca un rol crucial in ceea ce privește stradaniile Ucrainei de a elibera Crimeea ocupata, a explicat un expert in aparare pentru Business Insider.

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Kremlinul nu mai numește invazia Ucrainei o „operațiune speciala”: „Suntem in razboi! Toata lumea trebuie sa ințeleaga asta”

13:25, 22.03.2024 - Purtatorul de cuvant al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat despre conflictul din Ucraina ca a inceput ca o „operațiune speciala”, dar acum, din cauza intervenției occidentale, Rusia se afla in razboi. El a mai subliniat ca Rusia nu poate permite in apropierea granițelor sale a unei țari…

Putin, avertisment pentru Occident: „Este clar pentru toata lumea ca acest lucru va fi la un pas de un al treilea razboi mondial”

09:56, 18.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia și alianța militara NATO, condusa de SUA, ar insemna ca planeta este la un pas de al treilea razboi mondial, dar a spus ca aproape nimeni nu iși dorește un astfel de scenariu, scrie Reuters.Razboiul din Ucraina…

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

Ucraina urmeaza exemplul Rusiei - Proiect pentru scutirea de pedeapsa a deținuților care merg la razboi

00:31, 14.03.2024 - Un proiect de lege a fost inaintat in Rada Suprema a Ucrainei, care propune ca deținuții sa fie scutiți de executarea pedepsei in cazul se inroleaza voluntar in serviciul militar, noteaza RBC Ucraina. Potrivit denumirii proiectului de lege, deținuții care sunt de acord sa se supuna serviciului militar…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 748 | Bloc de cinci etaje din Harkov, lovit de ruși cu o bomba ghidata

07:30, 12.03.2024 - Forțele ruse au bombardat in noaptea de luni spre marți o zona rezidențiala din orașul Kupiansk, regiunea Harkov, cu o bomba aeriana ghidata. In urma atacului, un bloc de cinci etaje a fost cuprins de flacari și distrus complet, a anunțat Serviciul de Stat de Urgența al Ucrainei. Incendiul a fost intre…

Cel de-al treilea razboi mondial este pe cale sa inceapa sau a inceput deja?

07:00, 25.02.2024 - Permiteți-mi sa incep prin a sublinia ca cele de mai sus au fost subiectul unui articol in trei parți pe care l-am scris și care a fost publicat pe site-ul VT Foreign Policy pe 31 decembrie 2023, intitulat: 'Este pe cale sa inceapa al treilea razboi mondial?'.


Ce parere ai despre aceasta stire?