Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan îi cere lui Biden să-și retragă declarația privind genocidul armean: "Remarci fără susținere, nedrepte și neadevărate"

Publicat:

Președintele Turciei, , i-a cerut președintelui american sa-și retraga imediat declarația prin care a recunoscut genocidul armean, gest care a deranjat și diminuat legaturile bilaterale dintre cele doua țari, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la Casa Alba

14:15, 28.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul. The post AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la…

Erdogan nu se mai intalnește cu Biden pe 9 mai. Președintele turc și-a amanat vizita la Casa Alba

22:55, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca omologului sau american, Joe Biden, la Casa Alba pe data de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Erdogan și-a amanat vizita la Washington. Motivele raman un mister

21:41, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba

21:30, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Biden se va intilni cu Erdogan

10:55, 26.04.2024 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se va intilni cu președintele american Joe Biden la Casa Alba pe 9 mai. Informația este relatata de RBC-Ucraina cu referire la Bloomberg. Publicația a fost informata despre aceasta intilnire de surse proprii familiare cu acest subiect. {{739231}}Cu citeva zile…

Erdogan, face prima vizita in SUA, in timpul mandatului lui Biden

10:40, 30.03.2024 - Președintele Turciei, Tayyip Erdogan, va vizita Statele Unite pe 9 mai, a declarat vineri, 29 martie curent, un oficial turc din domeniul securitații. Va fi prima vizita a lui Erdogan la Casa Alba in timpul administratiei presedintelui democrat Joe Biden, potrivit Reuters. Vizita la Washington va fi,…

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, in vizita in SUA pe 9 mai

17:10, 29.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizita in Statele Unite ale Americii pe 9 mai, a anuntat vineri un responsabil turc din sfera securitatii, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Va fi prima vizita a lui Erdogan la Casa Alba in timpul administratiei presedintelui democrat Joe Biden.…

Zelenski se intalnește vineri cu Erdogan, in Turcia

23:10, 07.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge vineri intr-o vizita oficiala in Turcia si se va intalni cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat joi presedintia de la Ankara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?